Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elfogadnád e valaki választásá...

Elfogadnád e valaki választását abban az esetben ha ő úgy dönt helyetted inkább a kutyáját menti meg és te meghalsz?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy égő házból, felborult buszból, mittudomén. Szóval mit szólnál hozzá? Szívesen halnál meg ezzel a tudattal?
2011. ápr. 6. 15:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
51%
csak azért kérdeztem mert eddig mindenki azt írta hogy elfogadná, de te meg csak kérdezgeted hogy biztos vagy benne? Nyilván átgondolta a döntést ezektől a kérdésektől nem fog megváltozni a véleménye.
2011. ápr. 6. 15:36
 12/28 A kérdező kommentje:
nem azért mondtam hanem mert volt olyan válaszoló aki kiegészítette a saját elképzeléseivel a történetet és akartam tisztázni hogy én nem ilyen helyzetre gondoltam, nincs ott másik ember se, nem lehet mindkettöt megmenteni stb... egyszer megkérdeztem hogy ha gyereke lenne akkor se bánná e, mert lehet hogy fialat és nem is gondolt ilyesmire mert még nincs neki
2011. ápr. 6. 15:44
 13/28 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy más szemszögből néztem :) Mert ha a másik ember megmenti a kutyáját, engem meg ott hagy, szerintem annyira nem izgatna... Inkább a családomat sajnálnám, akik majd megtudják ezt a hírt és azt, hogy helyettem egy kutyát mentettek meg. De igen, megtudnék halni ezzel a tudattal,nekem nem lenne nehéz, mivel meghalok. Inkább a kutyáját megmentő embernek lenne nehéz ezzel a tudattal élni és mindig azon rágódni, hogy egy ember meghalt...tulajdonképpen miatta is.
2011. ápr. 6. 15:45
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Elfogadnám a döntését. Mindenkinek más az értékrendje. Ha nem ismer az illető és inkább a kutyáját menti logikus. Így is elég sz*r lenne neki majd a tudat, hogy a kutyámat megmentettem, de egy ember miattam halt meg. De ugyan ez fordítva is. Megmentettem egy embert, de a kutyámat akit szerettem hagytam meghalni. Nem egy jó helyzet. De valószínűleg én is a kutyámat kapnám fel először... (pincsi, szóval fel lehet kapni), de biztos, hogy embert sem hagynék ott.
2011. ápr. 6. 15:57
 15/28 anonim ***** válasza:
Hát,én kihoznám mindkettőt.A kutyámat felvenném, az embert meg mondjuk a kezénél fogva kivonszolnám. Ha nagy a kutya,akkor őt húznám valahogy (lábánál,grabancánál fogva ) ki,és az embert venném fel, ha pedig eszméleténél van a kutya,és képes járni,akkor lábhoz parancsolnám,és kijönne. Ha az egyiket ki tudom hozni,akkor a másikat is.
2011. ápr. 6. 16:12
 16/28 anonim ***** válasza:

Miért mit tudnék tenni ha nem fogadnám el? Követeljem ki? Nem azzal lennék elfoglalva, hogy ki akar megmenteni hanem intézkednék magam ha tudok. Ha meg meghalok akkor már édes mindegy milyen tudattal, mert a halál után már úgysem emlékszem rá.

És fordított esetben én is a kutyámat és a szeretteimet menteném (amelyik jobban rászorul vagy akit könnyebb de más formában nem tennék különbséget) nem az idegeneket.

2011. ápr. 6. 16:22
 17/28 anonim ***** válasza:

Persze elfogadni ellehet :D

Ha meghalok akkor ez van,1x mindenki meghal :D

Annak rosszabb lehet aki ezt megéli és a családnak sem lehet valami jó..

2011. ápr. 6. 16:22
 18/28 anonim ***** válasza:
JAJJJ!!!TE BIZTOS HOGY A "megennéd a saját kutyádat?" ÉRTELMI SZERZŐJE VAGY!!!!UGYANCSAK EGY IDIÓTA KÉRDÉSSEL!!!
2011. ápr. 6. 16:23
 19/28 anonim ***** válasza:
Te kérdező!!!!Áruld már el nekünk,hogy mi a franc bajod van a kutyákkal?Ne cak te elemezgesd itt a válaszokat,hanem mi is hagy elemezgessünk már téged!!!
2011. ápr. 6. 16:29
 20/28 A kérdező kommentje:
nem tudom miről beszélsz de ha érdekel akkor tegyél te fel egy olyan kérdést hogy "milyen ember lehet az aki ilyen kérdést feltesz" és a magad válaszait elemezgesd
2011. ápr. 6. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!