BH vizsga mennyire szigorú?
A kutyám igazából mindent tud, ami szükséges hozzá, K99-ben vizsgáztunk is hasonlót.
Az egyetlen gondom, hogy nem megy minden egy-egy hangjellel, hanem elég sokat kell pofáznom ahhoz, hogy szép legyen, és testjeleket is adok. Ha ezekért levonják a pontokat, akkor még lehet sikeres a vizsga?
Vagy a sok jelzésért meg is lehet bukni?
Nem mindent kell megerősíteni, de mondjuk a testjeleket annyira tudattalanul adom, hogy nem tudom magamból mennyire tudom kivenni, szerintem a kutyának nem kell, csak nekem :)
Inkáb a lábnál követésnél van az, hogy a feltartott fejhez nyomatnom kell, az "ezazügyesgyeregyereazaz".
Persze rá tudok gyúrni, meg nem létkérdés nekem ez a vizsga, csak szívesen megcsinálnám.
Nem köszi, olvasni olvastam, csak nekem ez valahogy annyira megfoghatatlan, vagy talán azt hiszem tényleg a bírón múlik. Egy csomó kutyaiskolában alap tanfolyam után BH vizsga van, tehát egyszerűen nem tudom elképzelni, hogyha minden feladatot patentul megcsinál a kutya, de én mondom a nevét és mondjuk még azt is, hogy "ülj le légyszíves és maradj ott háromésfél percig" akkor ezért megbuktathatnak. Gondolom itt nem azt nézik, hogy mit nem tud a kutya, hanem hogy mit tud, ez nem verseny, hanem vizsga.
Lehet, hogy az lenne a legtisztább, ha rágyúrnék, és elmennék megpróbálni :)
Mert látom a szabályzatban ezt a sok pontlevonást a plusz jelzések miatt, és nekem olyan hihetetlennek hangzik, hogyha a kutya tudja a gyakorlatsort és be is mutatja, az nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!