Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a pitbull...

Mi a véleményetek a pitbull kutyafajtáról?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 19:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Remek kutya, mint az összes többi fajta. Kutyául értő kezébe való, mint sok más fajta kutya.
2011. ápr. 5. 19:16
 2/11 xnorkax ***** válasza:

Kedvelem a fajtát. :) Imádom, ahogy szinte "mosolyognak", és ahogy tudnak csóválni... Majd' szét esnek. :D

Szerintem kifejezetten szépek. Sok az előítélek róluk, amit nagyon sajnálok, bár tény, hogy nem való mindenkinek egy ilyen kutyus.

2011. ápr. 5. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem pittbulom van hanem Amstaffom!:)

De csodálatos,nagyon család centrikus,okos,hűséges és sorolhatnám a pozitív tulajdonságaikat!:D

És egyáltalán nem vérengző fenevadak ahogy sok "okos"képzeli!:S:S

Minden nevelés kérdése!:)

2011. ápr. 5. 19:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a fajta van (amerikai pitbull). Vigyázni kell rá, mert nagyon öntörvényű és azt csinál, amit ő akar. Hűséges, kifejezetten okos, energikus, és jó házőrző. :)

Enyém nagyon sokat játszik, bár már 2 éves, igényli a gazdi társaságát, de nem viszi túlzásba. Első kutyának nem ajánlom semmiképpen, mert a fejedre nő...

2011. ápr. 5. 19:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Pontosan, ez is egy tünemény kutyafajta annak ellenére, hogy mit műveltek a fajtával az emberek!

Ahhoz képest hihetetlen mennyi JÓ tulajdonsággal rendelkezik!!!! Ha hozzáértő, kutyakedvelő ember neveli, akkor pedig csak JÓ tulajdonságokkal rendelkezik!

2011. ápr. 5. 19:25
 6/11 anonim ***** válasza:
szép és okos kutyák
2011. ápr. 5. 19:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Hozzáértő kezekben, kiváló és nagyon egyedi karakter! Hűséges társ, de kezdőknek nem való!
2011. ápr. 5. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön a fajta, jópofa hűséges barátok, a kutyasuliban ahova járok is van 2 pit, mindketten végtelenül kedvesek és nagy egyéniségek :) Kár hogy ennyi rossz dolgot terjesztenek róluk
2011. ápr. 5. 20:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem amstaffom van, és én igy ugyanezeket gondolom, mint ti. Elrontotta az emberiség, és ráragasztotta a fenevad nevet, amikor csak egy következetes gazda kell neki.
2011. ápr. 5. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagy mozgásigényű, imádja az embereket, a gazdáról le nem szakad még más kutya kedvéért sem, játékos, barátságos a többi kutyával. Fegyelmező gazdi kell hozzá, mert el tud szállni.
2011. ápr. 5. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!