Mi a véleményetek a pitbull kutyafajtáról?
Kedvelem a fajtát. :) Imádom, ahogy szinte "mosolyognak", és ahogy tudnak csóválni... Majd' szét esnek. :D
Szerintem kifejezetten szépek. Sok az előítélek róluk, amit nagyon sajnálok, bár tény, hogy nem való mindenkinek egy ilyen kutyus.
Nekem nem pittbulom van hanem Amstaffom!:)
De csodálatos,nagyon család centrikus,okos,hűséges és sorolhatnám a pozitív tulajdonságaikat!:D
És egyáltalán nem vérengző fenevadak ahogy sok "okos"képzeli!:S:S
Minden nevelés kérdése!:)
Nekem is ez a fajta van (amerikai pitbull). Vigyázni kell rá, mert nagyon öntörvényű és azt csinál, amit ő akar. Hűséges, kifejezetten okos, energikus, és jó házőrző. :)
Enyém nagyon sokat játszik, bár már 2 éves, igényli a gazdi társaságát, de nem viszi túlzásba. Első kutyának nem ajánlom semmiképpen, mert a fejedre nő...
Pontosan, ez is egy tünemény kutyafajta annak ellenére, hogy mit műveltek a fajtával az emberek!
Ahhoz képest hihetetlen mennyi JÓ tulajdonsággal rendelkezik!!!! Ha hozzáértő, kutyakedvelő ember neveli, akkor pedig csak JÓ tulajdonságokkal rendelkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!