Mennyi idő lehet ezeket betanítani kutyasuli nélkül?
Figyelt kérdés
Látszik benne, hogy parancsra csinálja, de akkor is elképesztő.
Amúgy szegény, hogy csicskáztatják! :)
2011. ápr. 5. 18:55
1/6 anonim válasza:
Hát szerintem ez hónapokba telhet és valamennyire fajtafüggő is
2/6 xnorkax válasza:
Hát ezt a sok trükköt valószínűleg évekig tanulhatta, mivel tényleg rengeteg trükköt mutat be.
3/6 anonim válasza:
NEM "csicskáztatják"!
Nagyon ügyes a kutya és a gazda, hogy minderre meg tudta tanítani a kutyáját.
Egy kutyának csak öröm, ha a gazdájával közösen feladatokat csinálnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Jó. Nem úgy értettem. A videón úgy tűnik, mintha ezeket tényleg a kutyának kéne mindig megcsinálnia. :)
2011. ápr. 5. 20:01
5/6 anonim válasza:
Ez azt jelenti, a kutya és gazdája igazán jó filmet készítettek :)))))))))
6/6 Hovarju válasza:
Szerintem ez egy nagyon jó film. Nagyon sok trükköt tud a kutya és látszik rajta, hogy szívesen csinálja. Szerintem ez legalább 1,5 évnyi folyamatos tanítás- tanulás eredménye. Nagyon sok mindent tud a kutyus. Egyébként az öltözködés, vetkőztetés, távirányító odavivés a gazdinak "kötelező tantárgy" a mozgássérült segítő kutya képzésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!