Miért beagle-ket használnak gyakran állatkísérletekhez?
Jól tartható falkában és viszonylag nagy a fájdalomtűrő képessége.
Teljesen mindegy,hogy családi kutyaként aktív meg makacs,kísérletnél nem számít.
"Jól tartható falkában és viszonylag nagy a fájdalomtűrő képessége"
Nem ezért! Csak megjegyzem a harci kutyák fájdalomtűrő képessége jóval nagyobb!
Beagle ideális genetikai adottságokkal rendelkezik, az már csak hab a tortán,hogy nyugodt kutya.
Itt Budapesten az állatorvosi egyetemen mindig látható Beagle kutya...ki szokták rakni jó időben kennelben a Dembinszky utcai oldalról őket.
Jó pár évvel ezelőtt lefotóztam az egyik nagy bulvárlap le is hozta.Köcsög egyetem tagadott mindent.Kutyák a nyakuknál,lábuknál voltak azonos helyen megvagdosva (katérek helyei).Cikk hatására egy darabig nem tették ki kennelbe a kutyákat,majd újra...
Valószínűleg mert nem kifejezetten nagy, de nem is kicsi, ráadásul mivel régen falkákban vadásztak velük ma is jól elvannak a társaikkal.
Egyébként egyetértek az utolsó válaszolóval... Pár hónapja került a menhelyre nálunk két beagle kutyus. Rajtuk is kísérleteztek volna, de valahogy megmenekültek. Szegények féltek az emberektől, mint a tűztől, csak együtt voltak el. A szocializáció egyenlő volt a nullával. Komolyan inkább kísérletezzenek magukon az ilyen barmok, mint egy szerencsétlen állaton, aki nem is tehet ellene semmit... :@@
szia!
Én egy szer azt olvastam, hogy nagyon jó a vénája, és könnyen tisztán tartható. Szegények... nekem is volt beaglem, 8 évet élt boldogan nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!