Kurbi kérdése:
Milyen kutyát ajánlotok nekem?
Figyelt kérdés
15 éves srác vagyok. Ez lenne a mások kutyám.Egy viszonylag könnyen tanítható kutyát akarok és nem egy palota pincsit,tehát azért ha kel meg tudjon védeni.2011. ápr. 3. 13:45
11/27 anonim 

válasza:

Boxer, német juhász, dobermann, terrier fajták, bernáthegyi, berni pásztor...stb
12/27 anonim 

válasza:

Boxer, berni pásztor, német dog, masztiffok.
14/27 anonim 

válasza:

BOXER! Bár én lány vagyok, de ugyanezek voltak a szempontok, és nem választottam rosszul! Mindig biztonságban érzem magam mellette, akár az életemet is rábíznám. És néhány ember holtsápadtan iszkol át néha az utca túloldalára.
15/27 anonim 

válasza:

Mindenki azt hiszi, hogy a magyar vizsla nem túl karakán fajta. Mindenes vadászkutyának lettek kitenyésztve, a nyúltól akár a farkasig. Nem is túl apró,de nem hatalmas. 16 vagyok, az én vizslám most 5 èves és azt magabiztosan kijelentem, hogy a gazdinak a csillagokat lehozná az égről és ha szükséges lenne, biztos vagyok benne, hogy megpróbálna megvédeni. Nem biztos, hogy minden kutya ellen sikerülne neki, de nem hagyna védtelenül.
16/27 anonim 

válasza:

Német juhász. Könnyen tanítható, nem túl kreatív ami azt jelenti, hogy az utasításokat szó szerint végzi. Olyan kutyát akartak tenyészteni, ami minden területen megállja a helyét, és a német juhásszal sikerült ezt elérni - őrző védő, mentő vakvezető stb. Minden területen jól teljesít, ha megfelelően van képezve. De rengeteg odafigyelést igényel, remélem nem azt várod, hogy megveszed és rögtön mindent tud amit elvársz tőle. Ha a német juhász mellett döntesz, akkor állatorvosnál a csípőjét rendszeresen ellenőriztessétek, mert hajlamosak a diszpláziára. (csípő ízületi gyulladás), vagy olyan tenyésztőtől vegyétek, ahol a kutya több nemzedék óta DP mentes. Ha érdekel nálunk nemsokára fognak születni kicsik, hosszú szőrűek, és fekete rajzos mintájúak lesznek, mint az apjuk. :)
17/27 anonim 

válasza:

Német Juhász, és más juhászkutyák. Bár nem biztos, hogy jól tudnál velük bánni. Mondjuk nekem Közép-Ázsiai juhász van, nem könnyű vele bánni, viszont jó nagy, kiváló házőrző és meg is véd, ha valami gubanc van :D
17/F
18/27 anonim 

válasza:

Golden Retriever hidd el ez a legjobb és legszerethetőbb igaz barát
20/27 anonim 

válasza:

Szerintem egy keverék kutya is meg tudna védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!