Tescoban tudok venni a kuytsuomnak Freesbet? (frizbet) nemtudom hogy kell irni.
Attól függ mit akarsz.
A lényeg hogy embernek való frizbit semmiképp se vegyél, mert az megsebezheti a kutya száját!
A kutyás boltokban NINCS szabvány frizbi. A legtöbb amit árulnak egyszerű visszahozós játékokhoz elég, nem is lehet őket bárhogy eldobni, trükköket csinálni velük. Ha igazéból firzbizni akarsz a kutyáddal akkor legjobb ha netről rendelsz, vagy rendezvényeken veszel. Én Hero korongot használok, de van másfajta is.
Semmiképpen sem! Egy rosszul kiválasztott frizbivel komoly sérüléseket is okozhatsz a kutyának. Az embereknek valót felejtsd el, de az sem mindegy, hogy a kutyáknak gyártottak közül melyiket veszed. Kutyás boltokban sem érdemes ilyet venni, mert általában azok sem túl jó minőségűek.
Neten kell rendelni, ha igazán jót akarsz.
Bocsi, nálunk bevált a sima emberi frizbi is, jól elvolt a kutya, és nem vágta meg a száját (mondjuk nem is rágta szét).
De bocsi, félreinformáltalak. :)
mivel nem akartam komolyabban frizbizni a kutyáimmal, ezért elsőre csak egy ilyen "vásári" nyeklő-nyakló gumifrizbit vettem nekik (kutyáknak való volt, csak nem márkás). ezt bazi nehéz volt egyenesen dobni, ráadásul hamar elnyűtték. másodjára vettem egy másik olcsó darabot a fresiből, ami stabilabbnak tűnt, de asszem az 5. dobásig bírta... :D
és akkor utána meguntam és rendeltem egy HERO-t. elég kemény igénybevételnek van kitéve, kemény szájúak a srácok, de ez azóta is jól szuperál, pedig sokat használjuk. megéri!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!