Próbáltátok már a Tescoban kapható Lathams tápot?
énis joserával etetek. nekem is szépek tőle a kutyáim.
Kedves eLSŐ! Sztem tőled olvastam többször is h joserával etetsz, vmmi kiegészítést szoktál mellé adni?
Igen lehet én voltam az :))
Évente egyszer 1 hónapig egy Luposan gelenkraft kúrát szoktam csinálni az ízületek miatt plusz szoktam adni szintén kúraszerűen C vitamint valamint tél elején inmunovetet szoktam néha adni vagy kutyáknak való bérescseppet. Néha kapnak főtt tojást és csirke belsőséget meg olíva olajat...hát kb ennyi. Ja és a tényészszukák szoktak kapni tüzelés előtt egy hónapig Caninpremet.
Nekünk is holnap hozzák a Joserat.
Az nem érdekes,mit mond a tápról a forgalmazó.Nézd meg az összetételét,aztán dönts.Ha gabonával kezdődik a felsorolás,ha mellékterméket vagy tartósítót,ízesítőt tartalmaz,ne vedd meg.
nem tudom mikori a kérdése..de gondoltam én kérdeznék vmit
jó a táp?? mert én is ilyet szeretnék venni a kutyámnak de senki nem mond semmi konkrétat csak ajánl más tápot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!