Lehet egy kutya 100%-osan megbízható?
Azért kérdezem, mert van egy nagy cane corsom, mellette egy 10 kilós kistestű kutyám. Régebben elég sokszor nekiesett a corso a kicsinek, egyszer azt hittem, végez vele... Alig tudtam leszedni róla.
Mostanában ez nem fordul elő, én valahogy mégsem merem őket kettesben hagyni. Ha elmegyek otthonról, a kicsit bezárom a ház egyik szobájába.
A kérdésem az, hogy megbízhatok-e a corsómban, együtt hagyhatom-e őket, ha már egy ideje nem szokta megtámadni a másik kutyámat, vagy inkább ne kockáztassam meg?
Az alap kérdésre a válasz igen, lehet.
Viszont az egész csak belőled fakad, és a bizonytalanságod alapján az mondom, hogy ne is hagyd őket kettesben. Ha a kutyád 100%-osan megbízható lenne, arról tudnál, mert rengeteg munkád lenne benne.
Én is azt mondom hogy NE hagyd őket magukra. Bármi kiválthatja náluk a verekedést. És ők nem tudják felmérni, hogy az kissebb testű és elég ha megrázza kicsit.
Nálunk is volt, hogy a nagy nekiment a kistestűnek, ( a nagy beteg volt a kicsi meg piszkálta ) sikerült szétszedni őket. Többet nem hagytuk magukra, pedig nagyn jó barátok. Mindig együtt jönnek ki sétálni, és puszilják egymást. De magukra nem hagyjuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!