Mit tennétek a helyemben?
Nehéz helyzet, de elmondom én mit tennék. Elvinném 3 olyan orvoshoz akiben megbízom. Ebből egy az állatorvosi egyetem lenne, ahova rendszeresen járok, egy vigéki dokink, akinél nem ey műtétet asszisztáltam végig, és egy aki teljesen független, nem ismerem. Mondjuk lehet, hogy elvinném Dr. Siver Lászlóhoz.
És hármójuk véleménye alapján döntenék.
Egyébként én nem vagyok abban biztos, hogy ne élhetne vidám kutyaéletet jól beállított gyógyszerekkel. Nekem is volt szívbeteg kutyám, minden nap kapott egy gyógyszert, és 6 éves korában egyszerűen megállt a szíve. Nem szenvedett egy percet sem, a szokásos pózában feküdt a szokásos fa árnyékában.
Két rohamon kívül sosem volt semmilyen panasza.
Nem tudom a tiéd milyen tüneteket mutat, de én nem altatnék kutyát amíg látom a szemében az életkedvet. Ha ő már nem akar élni, nem kel fel, nem eszik, nem csóvál, akkor az ő érdekében természetesen igen. De amíg csillog a szeme, addig igen.
A Siver doktorhoz megyünk délután, délelőtt a Lehel uton voltunk szivultrahangon, és volt elsőnek egy doktor ur, aki meghallgatta, és az ő javaslatra kezdtük el a vizsgálatokat.
Egyenlőre nincsenek tünetek, eszik alszik, játszik. Csak néha egy picit gyorsabban veszi a levegőt. És csak attól félek, nehogy szenvedjen a későbbiekben. A klinikál azt mondták, hogy 1-2 hónap mulva már lehetnek tünetek.
Ha nincsenek tünetek, akkor én hagynám élni, bár ez marha nehéz, mert aztán meg ha baj lesz, akkor a ti szívetek fog megszakadni. De szerintem most is megszakadna. Siver nekem nagyon korrektnek tűnik legalábbis a kutya.hu-s írásai alapján.
Még az is lehet, hogy nem csak pár hónap lesz neki! Drukkolok!
Azt megkérdezhetem honnan van a kutya? csak hogy okuljunk belőle...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!