Mit tegyek szegénykével?
Ma sajnos elütöttem egy kutyát egy négysávos elkerülőn, kirohant elém, szinte a semmiből.:( Azonnal satufék, ki a vészvillogó, megálltam. (még szerencse, hogy nem volt nagy forgalom) Nem mozdult, de élt. Félve, de felvettem, betettem az autómba és vittem az állatorvoshoz. Mire odaértünk észhez tért nagyjából a sokktól, vagy nem tudom mitől. Még jobban féltem, mivel már magánál volt, de nem bántott, sőt, nyalogatott, mintha hálás lenne, hogy viszem az orvoshoz, így ki tudtam venni gond nélkül a kocsiból. Pedig én okoztam neki a sérülést:(
A lényeg eltört a lába, és csomó zúzódása van. Ellátta szépen. Se nyakörve, se chip-je, ilyen kis keverék, drót szőrű, középtestű kutyus.
Nálam nem maradhat, menhelyre meg nem fogom "beb@szni", az nekem olyan... bedobom oda, mint aki jól végezte dolgát.:S
24L
illetve még.
Itthon is meg dicsértek, meg jól le is hurrogtak, hogy megbüntethettek volna, hogy tolatgattam, meg megálltam az elkerülő közepén. Mondom lesz@rom, nekem a kutyus élete többet ér, mint, hogy ne kapjak egy csekket... pláne, hogy nem is nekik kellene fizetni. Meg hát a kocsi is összetört kicsit.
Tegyél ki plakátokat utcán, közelben lévő állatorvosoknál.
Érdemes menhelyekre is elmenni és rákérdezni nem keresték e már ott a kutyát, és mondjuk képet és címet adni nekik hátha feltűnik a gazdi.
Az állatorvosoknál szokott lenni plakátnak hely, ahol lehet gazdit is keresni az állatoknak.
Sajnos kevés az olyan ember mint te!
Bárcsak mindenki ilyen felelősségteljes és jólelkű lenne, mint te! Ha van rálehetőséged,helyed, én a helyedben megtartanám. Úgyis bele fogsz szeretni, ahogy ápolgatod. :) És az tuti, hogy hálás lesz! Ha nem tudod/szeretnéd megtartani, próbálj neki gazdit találni, de minnél előbb, mert minnél tovább van nálad, annál rosszabb lesz a búcsú, neki is, neked is.
Mindenesetre nagyon jó ember lehetsz,és nálad nagyon jó helye lenne a kutyusnak!
olyan aranyosak vagytok!:) de ez teljesen természetes, legalább is számomra. Hagytam volna ott törött lábbal elpusztulni?:(
Sőt...ha elpusztult volna sem hagytam volna ott..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!