Valakinek van ötlete/ tapasztalata hogy mi jó egy idős kutya izületeire?
Köszi! :D
Igen hát a súlyával sokat küszködtünk még tart a fogyókúra de már a végéhez közeleg úgy ,hogy azzal nem lesz probléma!
:D
GF600 illetve Luposan! Emellett valami igazán jó minőségű senior táp (ilyenkor már alacsonyabb a fehérje igény, és magasabb a vitaminigény).
Fontos, hogy mozogjon, mert a vázizomzat segít egyben tartani az izületeket. Ha értesz a klikkeres tanításhoz, akkor lehet neki összerakni direkt ilyen célő edzőprogramot: felfújható matracon ültetés, fektetés, taposás. A tolatás, a hátsó lábak tudatos használata is erősíti a vázizomzatot. Az úszás is jó, nem terheli nagyon a kutyát, de izmosít.
Időnként érdemes vérképet nézni nála, hogy biztosan minden rendben van-e.
Ha jól állsz anyagilag, akkor nyugodtan konzultálj kutya fizikoterapeutával!
Nagyjából ezek azok, amikkel az életét meg tudod hosszabbítani.
Szerintem inkább orvossal beszéld meg.
Ha azt mondják egyen rókasza....t kátránnyal, megeteted...?
Az orvosokból kiábrándultam egy életre nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak de nekem jók nem nagyon! Miután 4 évig hordtam orvoshoz a kutyám senki nem mondta meg mi a baja csak utolsó pillanatban! Így épphogy életben maradt!
Mellesleg pedig szívesebben adok neki természetes anyagokból készült tablettát mint erős fájdalomcsillapítókat ill. egyéb gyógyszert mert ezt játszottuk amikor betegsége volt!-> semmilyen eredménnyel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!