Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki tud segíteni nekem egy...

Umcika kérdése:

Ki tud segíteni nekem egy kutya pszichológus kérdéseben?

Figyelt kérdés
Örökbe fogadott kutyának jó,ha régi gazdája folyamatosan meglátogatja?Nem könnyebb neki megszokni az új környezetet és gazdákat ,ha nem látja?Nem zavarodik meg a kutya ettől,hogy akkor kire hallgasson?Gondolom most a legfontosabb,hogy minket tekintsen falkavezérnek,nem?...
2011. márc. 31. 00:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt kutyája válaogatja. Egyiknek nehezebb másiknak meg meg se kottyan.

Nem ismerni milyen a kutyát fogadtál örökbe ( fajta természet ) így nem sok mindent lehet rá mondani.

Mi régen vettünk két évesen egy nj.-t. Folyamatosan látogatta a volt tulaj. egy hónapba kétszer háromszor mikor hogy. Aztán egyik nap ( még jó hogy pont szájkosár volt rajta ) neki ugrott volt tulajnak. Hát ennyire szerette....

2011. márc. 31. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
jobb ha nem látogatja a régi gazda,csak összezavarja a kutyát, könnyebb lenne hozzászoknia az új helyzethez ha nem menne. így sosem fog titeket tekinteni gazdájának
2011. márc. 31. 00:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Bischon havenese kutyusról van szó.2,5éves kislány kutya.Előző gazdi egy fiatal kis csaj.Nekünk van már egy szintén 2,5éves kutyusunk.Maga a kutya nagyon barátságos,szerintem nem lesz vele gond,csak én is úgy gondolom,hogy nem fogja tudni eldönteni,hogy kire hallgasson...:-/
2011. márc. 31. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:

tévhit!

a kutya nem a gazdára hallgat !!

a falkavezérre hallgat !

ideális esetben a gazda és a vezér egy és ugyanaz !

a vezérséget pedig ki kell érdemelni, harcolni minden kutyánál !

ilyen egyszerű !

a hozzáállás számít, a nyugalom, a kutyával töltött idő ,stb

2011. márc. 31. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem az engedelmességgel van a baj, ne parancsolgassatok neki egyszerre, és el van intézve.

Inkább azzal lehet probléma, hogy ha a kutya ragaszkodott az előző gazdihoz, akkor érzelmileg kavarodhat meg, nem érti, hogy ha most új gazdi van, akkor a régi miért jön néha, és miért nem viszi haza, fogalmam nincs a történésekről, csak rossz neki.

2011. márc. 31. 12:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nem jo ha a regi gazdi folyamatosan latogatja.
2011. márc. 31. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!