Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Harapott már meg a saját...

Zsirember kérdése:

Harapott már meg a saját kutyátok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 21:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ne érts félre, elvehetném ha akarnám mert nem a kutya a főnök nálunk! Ugyan is egy képzett őrkutya...csak ugy mond nem vagyok a híve annak hogy evés közbe zavarjam...
2011. márc. 30. 21:44
 12/22 anonim ***** válasza:
56%

21:24-es te normális vagy????????????????????????????????

Mi az hogy nem nyúlhatsz bele a kutyád tányérjába???? Kinek érzed magad? Te vagy a kutyád szolgája, hát gratulálok!;)

Kérdező!

Nekünk 2 Amerikai Staffordshire Terrierünk van, egy szuka és egy kan. Egyik se morgott nem hogy megharapni?!

Azt veszek ki a szájukból amit akarok, ha épp velőscsontot akkor azt, ha a tányérjukból veszek ki valamit akkor sincs egy nyikkanás nem hogy morgás.

Ha valamelyik megmorogna elövenném az "ásd el magad" felszerelést mert az engem igazolna, hogy rossz falkavezér vagyok!

Ha tegyük fel megmorogna, többet nem próbálná meg, és ezt nem veréssel érném el! 23/N

2011. márc. 30. 21:44
 13/22 anonim ***** válasza:
Csak kölyökkori harapdálások meg egyszer volt, hogy játéknál elég csúnyán megharapott... Akkor viszont én voltam a hibás és nem szánt szándékból tette.
2011. márc. 30. 21:46
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem..én kineveltem a német juhász-basset keverékemböl és igen a kajáához is engednie kell. Nem normális ha félti töled elvégre is te vagy a falkavezér tudtomal..

Én már akkor adtam neki egy erösebb pofont mikor esetleg játék közben a fogával megsértete a böröm..igy megtanulta,hogy nincsen semmiféle kivétel.Igy a kajáját se féltete tölem sőt a kezemből vette el..jo néha hülyéskedtem vele,hogy elveszem ha nem eszel" de akkor játéknak fogta és arébb ment és bevert:)

Engem vadidegenek kutyái se mernek megharapni pl ismerösöm kivolt akadva,hogy a harapos pitbullját dögönyözöm..

2011. márc. 30. 21:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy véletlenül kaptad be azt a kis odamarást, ahogy az útjába álltál, ha igazán meg akart volna harapni, akkor helyre tett volna, de szerencsére nem neked szólt az agressziója.
2011. márc. 30. 21:57
 16/22 anonim ***** válasza:
momentán nem érdekelt..legyen észnél játékközben is..Ő volt nekem a Nagy betűs kutya is..felső fokon tettem le saját képzésel vele az engedelmeségi vizsgát..még most is sírva tudok fagadni azon,hogy már nincs velem..most lenne 9 éves.
2011. márc. 30. 22:02
 17/22 anonim ***** válasza:
ÁH, soha! Semmilyen körülmények között! Még morogni se moroghat a gazdára, aki enni ad! Főleg, hogy megharapjon, elképzelni se tudom.
2011. márc. 30. 22:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen, amikor szétszedtem a két kiscsajszit, összeverekedtek. Ekkor az egyik nem figyelt, hogy kit harap, amikor leesett neki (hamar), hogy engem, rögtön elengedett. De csak megszorított,semmi komolyabb. Különben sose harapnának meg, még, ha csontot majszolnak is, el lehet tőlük venni gond nélkül.
2011. márc. 30. 22:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Sajnos egyszer igen, amikor a gerincével probléma volt (akkor még nemtudtuk) jóformán menni nemtudott, csak feküdni, borzalmas fájdalmai voltak, nekünk meg valahogy megkellett mozdítanunk hogy berakjuk az autóba és elvigyük a dokihoz, viszont ahogy hozzáértünk és megmozdítottuk belémkapott szerencsére vastag kabát volt rajtam. Azóta semmi baja (lekopogom) de soha semmilyen körölmények között nem harapna meg, akár a kajájába nyúlok, vagy elveszem a játékát. Úgyhogy ezt a harapást betudtam a fájdalmának.
2011. márc. 30. 22:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyszer, de akkor még csak 3 hónapos volt, és nem ismerte a határokat... Aztán megtanulta, hogy mit szabad és mit nem.

Olyan is előfordult, hogy a 2 éves unokaöcsém rátenyerelt a farkára (egy 5 kilós kutyáról van szó) de akkor is csak vicsorgott felé egyet. Mostanában meg azt szokták csinálni, hogy amikor lerakom neki a száraztápot, a kisöcsi lehasal mellé, kivesz a tálkájából pár szem tápot, és elkezdi kézből etetni. A kutyám addig szépen ül, és nem nyúl a tálkájához, amíg meg nem ette. Aztán kisöcsi megunja, elmegy, és a kutyám befejezi a vacsorát:)

2011. márc. 30. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!