Hogy oldjam meg, hogy a kan nemi szerve ne "álljon fel" mikor leül vagy lefekszik? (ivartalanítás nem jöhet szóba)
Képzeld én úgy nőttem fel egy nagytestű kannal, hogy kint volt a rúzs elég sokat. És nem lett semmi bajom!
Egy ivaros kannal ez együtt jár, tudod olyan mint a szukáknál a tüzelés. Kis kellemetlenség, ez van. És elmondom azt is, hogy ezen van némi váladék is, hogy ki be tudjon járni, tudod. Azt ha leteszi a földre....
Ez egy ilyen műfaj, bár nem tudom, hogyha neked ez nehézséget okoz, akkor mit fogsz szólni, mikor egy alomnyi újszölött kölyköt kell tisztogatni, meg masszírozni, ne adj isten a szukának segíteni szülni.
Két lehetőséged van: szukát veszel, vagy ivartalanítod a kant. Másképp bizony számolni kell a rúzzsal is.
Kérdező, te még nem láttál erektált kutyapéniszt! Attól hogy kilóg, még nem "áll fel". Nekik alapból merev, merthogy csont van benne. Az hogy mennyire lóg ki, nem az izgalmi állapotán múlik. Nekem ivaros kanom van, és soha sem lóg ki a makkja fityámjából, de ismerek olyan ivartalanított kant, akinek ha leül, akkor szinte mindig kibújik.
Amúgy ezzel a hozzáállással csak szaporító leszel. ugyanis olyan, hogy "tenyészpár" inkább csak elméletben létezik, meg kiállítási kategóriaként. Ugyanis ugyanattól a két szülőtől csak egészen ritka esetben szoktak egynél több almot lehozni. Nem véletlen, hogy a szuka életében megengedett maximum 3 alom általában 3 különböző kantól származik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!