Hogyan szoktassam le arról hogy ugráljon?
Figyelt kérdés
3 hónapos kutyám folyton rámugrál... Van hogy megyek a suliba és a tiszta ruhámra is... Már próbáltam többféle módszert, de egysem használt neki :)2011. márc. 30. 19:10
2/16 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz normális válszt akkor legalább ne írj semmit!!!
2011. márc. 30. 19:15
3/16 anonim válasza:
Milyen módszert próbáltál ami nem hatott?
4/16 A kérdező kommentje:
A maradj parancsot, az használ, de csak ha már 10-15 perce velem van.
Aztán az ülj parancsot, ami semmit nem ér neki.
Meg néha a feksziket, de azt még nemtudja egyáltalán...
Ezeket próbáltam több variációban... :D
2011. márc. 30. 19:20
6/16 A kérdező kommentje:
Igen azok adnak headshotot a kutyájuknak, aki nemképes megtanítani még arra sem hogy normálisan viselkedjen...:D
2011. márc. 30. 19:24
7/16 anonim válasza:
A legegyszerűbb módszer, fogsz egy hajlékony vesszőt, s mikor rád ugrik a hátsó lábszárára csapsz vele...ez nem fáj neki de jól megcsípi.. és miután rácsaptál erőteljes NEM! szó pár alkalom és abba hagyja meglátod, nekem bevált! üdv.
8/16 A kérdező kommentje:
akik *
2011. márc. 30. 19:25
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kipróbálom :D
2011. márc. 30. 19:26
10/16 anonim válasza:
Nincs mit, szívesen! tudom milyen idegesítő mikor mész haza és falnak vág..:) de fontos hogy ezt rendszeresen csináld, minden ugrás után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!