Hogyan szoktassam rá a kiskutyámat, hogy ne ugráljon rá másokra?
Figyelt kérdés
Mindig felugrál valakire, aki meg akarja simogatni. Erről,hogyan szoktassam le :/? (Lány kutyus, 3 hónapos, keverék)2010. júl. 28. 19:08
1/10 anonim válasza:
én úgy csináltam h megfogtam a nyakát( de nem megszorítani) és lenyomtam a földre, h neki ott a helye. azóta megtanulta h nem szabad ugrálni fel másokra :D
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, majd megpróbálom. De azért várom a többiek ötletét is ;)
2010. júl. 28. 19:27
3/10 Akiteki válasza:
Semmi mást nem tanultam meg a Fennel könyvből, de erre jó módszere van: Ha felugrik, hátat kell fordítani neki.
És addig csinálni, amíg ugrál.
Nálunk nagyon bevált.
4/10 A kérdező kommentje:
Ránk nem szokott felugrálni(ma néha), csak arra akit még nem ismer... Nekik azért nem mondhatjuk,hogy fordulj el.. De azért köszi :)
2010. júl. 28. 19:42
5/10 Akiteki válasza:
Szerintem mondhatod annak is, aki bejön.
Ha jobb nincs, tedd pórázra, ha jön valaki, amíg le nem nyugszik a nagy örömködés. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi :). tényleg nagyon szokott örülni, mindenkinek,( amikor én hazaérek valahonnan mindig bepisil x] :O) még az idegeneknek is :D...
2010. júl. 28. 20:57
7/10 anonim válasza:
én egyszerűen ha felemelem a kezem és rászólok hogy nem akkor tudja hogy rosszat csinál és így pl az ugrálást is abba hagyja. milyen fajta kutyád van?
8/10 A kérdező kommentje:
Keverék (tacskó-beagle-spániel)
2010. júl. 29. 14:27
9/10 anonim válasza:
nekem beagle :) szóval tuti neked is sikerülni fog :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. júl. 29. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!