Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ajánlanátok kistestű, lakásban...

Ajánlanátok kistestű, lakásban is tartható kutyafajtákat?

Figyelt kérdés
Két kislányom él-hal a kutyákért nekik szeretnénk egy kutyust, ami kicsi termetű, ezáltal lakásban is tartható.
2011. márc. 30. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia !

nekem is két bichon havanesém van :) kis rosszcsontok, nem hullik a szőrük, bármi rosszat csinálnak nem tudok rájuk haragudni, csak úgy belopják magukat a szívembe. :))

nagyon okosak, hamar tanulnak !

a fehér színűek allergiára alkalmasak :S:S

2011. márc. 30. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
A bolognese és a havanese ugyanaz a fajta. A bolognese elvileg kisebb, bár találkoztam már nagyobbal minta az én havanesem. Árban a havanese kicsivel olcsóbb.
2011. márc. 30. 20:30
 13/14 anonim válasza:

kedves 19:34-es !

"a fehér színűek allergiára alkalmasak :S:S"

Nem tudom Te mire gondoltál ( az ember lehet allergiás rájuk, vagy a kutya fogékonyabb az allergiára) de én mint allergiában szenvedő ember, mind a két lehetőséget megcáfolnám. Nekem fehér színű Havanese-em van , nem vagyok rá allergiás , sose tüsszögtem még tőle valamint (lekopogjam)a drága kiskutyámnak se volt még baja.

Bátran válaszd bármelyik Bichon fajtát sose fogod megbánni kedves kérdező :)

Aztán majd írd meg, hogy melyik kutyust választottad

2011. márc. 31. 16:21
 14/14 anonim ***** válasza:
ezt egyébként már én is hallottam, hogy a fehér színű kutyák fogékonyabbak az allergiára. de erre van egy remek módszer: zéró házikoszt, szigorúan prémiumtáp, ennyi:)
2011. ápr. 1. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!