Tetszik a kínai kopasz kutya? Van ilyened?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, most nincs sajnos kutyusom, de ha lesz, akkor ez lesz :). Egy lány bejött a munkahelyemre tegnap, és ide is adta hogy fogjam mig ő nézelődik :). Élőben nagyon cuki, beleszerettem :)))2011. márc. 29. 20:41
11/17 anonim válasza:
Nekem is kopaszom van:)) Én imádom, és nem kell utána folyton porszívózni, mert nincs szőre:D Jól jársz, ha ilyen kutyust veszel:) Aktív, játékos, és a gazdájához nagyon ragaszkodik, nekem ez a fajta eddig a legragaszkodóbb. Imád az ölemben aludni, és bújni az emberhez:D
12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, aaaa, fáj a szivem most, egy darabig szerintem nem lehet kutyusom, de talán szülinapra :). Még egy kutya sem tetszett ennyire, főleg azért is mert bent lehet velem, imádom mikor valami forgolódik körülöttem, láb alatt van :). Mondta az a lány is, aki behozta a munkahelyemre, hogy nagyon ragaszkodó, és okos.
2011. márc. 29. 21:02
13/17 anonim válasza:
Az biztos, hogy nagyon okos:) Jól tanítható fajta, és tényleg az benne a jó, hogy lehet lakásban tartani minden gond nélkül:) Fürdetni is lehet rendszeresen, nincs kutyaszaga sem, sőt fürdetés és krémezés után olyan mint egy kisbaba:))Ha azt mondják, hogy nagyon kényes, ne hidd el, több ismerősömnek is van, nekem is, és egyáltalán nem kényes fajta, semmi különösebb gond nincs vele. Majd azért ha kapnál egyet írd meg!:)
14/17 A kérdező kommentje:
Rendben, megírom :)
2011. márc. 29. 21:46
15/17 anonim válasza:
Nekem a kutya a labradornál kezdődik :)
Pedig van egy törpe schnauzerem is ... de ő olyan "gyerekféle" :D
16/17 anonim válasza:
Nekem nem a külsejével van problémám, hanem az egészségével. Tele van miteszerekkel, aknékkal a bőre, ami be is gyullad, ha nem tisztítod rendesen. Télen jó alaposan fel kell öltöztetni, nyáron meg naptejjel kell kenegetni. A fogai nagyon rosszak, konkrétan ki is hullanak szinte minden egyednél, emiatt különleges étrend is kell neki... Nekem túl körülményes ez a fajta kutya.
17/17 anonim válasza:
A kínai kopasz kutyák nem rondák, hanem gyönyörűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!