Egy 1 éves kutyának ha meghal egy nagyon kedves játszótársa hogyan viseli?
Együtt élnek? Milyen időközönként találkoznak?
Ha megszokta, hogy mindennap együtt vannak akkor biztosan észreveszi majd a hiányát...
Biztos hiányozni fog neki és gyászolni fog (szoktak gyászolni) de nem lesz baja pár nap és már el is "felejtette" (azért van "-ben mert nem felejti el de nem fog vele foglalkozni)
Ez miatt ne aggódj.
Már előre temeted a régi kutyád...?
Neki vajon hogy esne, ha tudnád?
Vagy az már nem számít?
Ha együtt élnek akkor nagyon megviseli őket is. Ha nem, akkor is keresni fogja, de kevésbé viseli meg.
Nekem a nj.-om amikor meghalt ( 9 ) másfél éves volt a stafim. A stafit a nj. nevelte fel. Mindkettő fiú volt. Imádták egymást, olyan apa fia kapcsolat volt közöttük ( nem voltak rokonok )
A nj. egyik nap lefeküdt a helyére ( mindkettő szoba lakó volt ) és többet nem ébredt fel. :-(
A stafi csak nézett a szemeivel, a fejét ,,apjára" tette.
Amikor a nj. el akartuk vinni, hogy eltemessük, a stafit pórázra kellett fogni mert tudta, hogy nagy baj van. És persze azt is tudta, hogy ha elvisszük szeretett társát, többé nem látja.....
A stafit kivezettük a másik szobába, de hallotta, hogy mi történik. Úgy elkezdett visítani, mint aki élve nyúznak. ( én még olyan hangot soha nem hallottam )
Szal nem volt elég, hogy elment az egyik kutyám, a másikba is kellett a lelket tartani. Nagyon kemény nap után, kemény lehangolt hetek jöttek. Nagyon megviselt, és a stafit is. Nem akart enni, elhúzódott a sarokba stb. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!