Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SUSA kutyatápról mi a vélemény?

SUSA kutyatápról mi a vélemény?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 17:33
 1/9 anonim válasza:
0%
Ne edd meg. A kutyának se add oda.
2011. márc. 31. 17:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"Tud"annyit,mint sok szuperprémiumnak csúfolt csodatáp.

Most kaptunk próbacsomagot,eszik szépen a kutyák,ilyet fogok legközelebb rendelni.

2011. jún. 15. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Ócska, én biztos nem venném meg.

SUSA KROKI:

Ajánlás: Kedvtelésből tartott kutyák számára. A baromfihús alapanyagú extrudált golyócskák teljesértékű étkezést biztosítanak egy gyengébben igénybevett kutya számára.Kis szemcsemérete miatt kistestű kutyák is szívesen fogyasszák.

Összetétel: Húsliszt, búzaliszt, búza, búzadara, baromfizsír.

Beltartalma: 21% nyersfehérje, 9% nyerszsír, 3% nyersrost, 8% nyershamu, 1,8% kalcium, 1,3% foszfor, 0,3% nátrium, 9,5% nedvesség, A vitamin: 5.000 IE, D3 vitamin: 500 IE, E vitamin: 65 mg, C vitamin: 7 mg, B1 vitamin: 2 mg, B2 vitamin: 3 mg, B6 vitamin: 1 mg, B12 vitamin: 10 mcg, Vas: 34 mg, Cink: 37 mg, Réz: 3 mg, vas-szulfát, cink-szulfát, réz-szulfát.

2011. jún. 15. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez a asok búzadara, búzaliszt felesleges! Pro Plan-t, Hill's-t próbáltad már?
2011. jún. 16. 09:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Pro pLan 22% hús,többi kukoroca.Hill's hasonló,25% körüli hústartalom,többi kukorica,sőt még szójaszármazék is van benne,kétszer majdnem megölte a kutyámat az agyonreklámozott "állatorvosok is ezt ajánlják" című csodatáp.Barátnőm kutyája múltkor kiállításon nyert egy zsákkal,véresre marta tőle a pofáját a kutya,orvostól orvosig hordják.A tápot kidobták,azóta legalább nem romlik a kutya állapota.

Ezek szerinted mennyivel jobbak a SUSA-nál?Semmivel,csak az ár sokszorosa,meg divatos ezzel etetni.

Mi Brittel etetünk,nagyon jó árban is,és nincs tőle semmi bajuk az ebeknek.De legközelebb SUSA-t fogunk venni,az Eco-Max változatot.

2011. jún. 16. 10:45
 6/9 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, de tuti, hogy jobb, mint ez a sok "csodatáp", én egész kiskorától Pedigree-vel etettem a beagle kanomat, és nagyon lassan fejlődött, a szőre fakó volt akármit is csináltam neki. Kipróbáltuk a Dog Chow-t és azóta is azt eszi, nagyon szereti! Gyönyörű, egészséges felnőtt kutya lett belőle! Kevesebbet is kap abból, mert nagyobb a tápértéke. Az, hogy milyen tápot adsz a kutyádnak, függ attól is, hogy mennyit mozgatod. Én például heti háromszor viszem kutyasuliba agilityzni + mindennapos 1 órás séta és a játék az udvarban.
2011. jún. 16. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
A Pedigree az nagyon a tápmárkák alja,4% húsmelléktermék+gabona,színezőanyag,ízesítők.
2011. jún. 16. 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szóló nem tudom miért a krokival jön, ennek a márkának is van jobb minőségű tápja, nem csak ez az egy.

a www.susa.hu-n megtalálod az összes termék leírását.

Egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak, mi kölyök kora óta ezt adjuk a kutyánknak, és nagyon jó, valamint az ára is elfogadható.

2011. jún. 16. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a SUSA Eco-Maxot fogjuk rendelni.
2011. jún. 16. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!