Hogyan lehet könnyíteni a kankutyán, ha nem akarom kiheréltetni se, meg kiskutyákat se?
Gondolkodj mar,miert/mitol lenne baja?
A kutya nem ember,neki a szex nem pszichologiai szukseglet,csak oszton.De mint irtam,ha komolyan ezen aggodsz,akkor ivartalanittasd.
A kutya őse a farkas. A farkasok nagyobbik része soha életében nem párzik, ez ugyanis csak az alfa pár kiváltsága. Számukra ez a természetes, tehát nem okoz semmiféle mentális zavart. A delfint meg nem kellene ide keverni, mert nem sok köze van a kutyához, hacsak az nem, hogy mindkettő tud úszni.
De ha nem hiszed el, hogy így van, és attól jobban érzed magad, akkor segíts rajta te! :)
Ajánlom figyelmedbe a témával kapcsolatban Kelemen Annácskát,neki volt ilyen jellegű kapcsolata szegény megboldogult Zeusszal :)
Meg is őrült tőle a kutya.
A Kelemen Annasat tudom;) Szegyen,nem szegyen,en beleolvastam a Havas Henrik (aka "Tanar Ur",lol) altal keszitett interjukonyvbe (A Mehkiralyno neven futott),asszem ott nyilatkozta,hogy labujjal ki szokta verni a kutyanak,mert,idezem: "neki is jar az orom".
Eleg beteg szegeny no,de hat ez van.
Kerdezo: ha nem akarsz kiskutyakat (ajanlom hogy ne akarj),akkor mi a turonak kell a kutyadnak a toke?Semmi haszna belole.Hidd el,semmi baja nem lesz az ivartalanitastol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!