Melyik a legfélősebb kutyafajta?
Figyelt kérdés
?2009. febr. 25. 17:28
2/12 anonim válasza:
A félelem kifejezetten jellemhiba.
Nincsen olyan fajta amelyiknél kívánatos lenne a félelem.
Vannak félelemre hajlamosabb egyedek, és biztosan van olyan fajta ahol ezek az egyedek többen vannak, de ez nem fajtajellemző.
A félelem vagy szocializációs probléma, vagy nevelési.
3/12 anonim válasza:
nekem eddigi tapasztalataim szerint a Berni pásztor. De pótolta eme hiányosságát a nagy szájával :D
4/12 A kérdező kommentje:
a Berni pásztor?
Az biztos nem ha valamelyik fajta bátor az a Berni pásztor úgyhogy valószínűleg rosszul nevelted ütötted vagy megfélemlítetted ez a te hibád
2009. febr. 25. 18:12
5/12 anonim válasza:
Én is találkoztam ilyen bernivel! A gazdái imádták! Hatalmas volt, és rettegett, nehogy hozzáérjen valaki ismeretlen... Valahol mondták is, hogy berniknél gyakrabban fordul elő. Én nem ismerem őket annyira, de ezt láttam...
6/12 anonim válasza:
Amelyiket láncon tartanak és néha néha jól elvernek fajtától függetlenül
7/12 anonim válasza:
Úgy tudom öröklött is lehet a "dolog"... És ez fordul elő egyes fajtáknál gyakrabban. Emiatt mondják rá, hogy ez meg ez a fajta félősebb.
10/12 anonim válasza:
a spániel mivel vadászkutya alapból nem lehet félős, hiszen be kell mennie az erdőbe a vadért....hogy lehetne azt félősen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!