Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem akar labdázni?

Miért nem akar labdázni?

Figyelt kérdés
Már megpróbáltam mindennel,mindenhogy,de nem érdekli,nem fut utána. Valami tipp? Hátha mondotok új tippeket :)
2011. márc. 27. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Csipogós labdát, étellel tölthetőt, puhát, furán pattogósat, zsinórosat próbáltál már? Ilyenkor kísérletezni kell. De lehet hogy egyszerüen csak nem szereti, nem nagy a zsákmányszerző ösztöne.
2011. márc. 27. 22:41
 2/10 zsuzsabazsa ***** válasza:
Abban a mindenhogy-ban mi van benne?
2011. márc. 27. 22:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, de csak néz utána. :(
2011. márc. 27. 22:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Illetve a csipogóstól,meg a pattogóstól fél.
2011. márc. 27. 22:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam,hogy először én játszom a lasztival,aztán,hogy futok a labda felé én is,próbáltam a teniszlabdába rejtett jutfalattal,úgy,hogy először elérem,hogy érdekelje,és úgy dobom el,de kb semmi eredmény.
2011. márc. 27. 22:57
 6/10 zsuzsabazsa ***** válasza:

Próbálj meg valami olyat ami nem kifejezetten labda.

Használt zokniba gyömöszölj több rongyot, hogy jó kemény legyen. Hátha jobban rákap, ha az anyaga puha.

Tedd a hónod alá, hogy szagos legyen és utána dobd el neki, de közelre.

Ha odamegy és megérinti akkor nagyon dicsérd meg és tapsikolj örömödben aztán, újból dobd el neki. Túl sokszor ne csináld, mert akkor érdektelenné válik a számára.

Mindenesetre neked kell megfigyelned melyik az a játék amire ha egy kicsit is de felfigyel.

2011. márc. 27. 23:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a kutya?

Lát rendesen?

2011. márc. 28. 06:10
 8/10 A kérdező kommentje:

Kölyök, 4 hónapos múlt. Igen,biztosan jól lát,mert az egyéb dolgokat tökéletesen elvégzi,csak a labdához lusta.

Kipróbálom a zoknisat :)

2011. márc. 28. 08:13
 9/10 anonim ***** válasza:

szia!

Szerintem nem kell erőltetni! Az én kutyám se labdázik, de soha nem idegeskedtem emiatt. Találj más játékot! Nem minden kutya szereti azt, hogy eldobod, visszahozza, eldobod, visszahozza.

2011. márc. 28. 08:50
 10/10 Raffi ***** válasza:
Három kutyámból kettő labdázik, a harmadik meg csak rágni szereti. Vagy még nem érti a lényeget, mert csak öt hónapos.
2011. márc. 28. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!