Hogyan kell a kutyákat megtanítani a TETSZHALOTT trükkre?
Figyelt kérdés
Szeretném a hamarosan meglévő kutyámat megtanítani a TETSZHALOTT trükkre.De!!!Nem tudom,,hogyan kell?Van olyan aki megtanította már erre a trükkre a kutyáját?Hogyan csinálta?2011. márc. 27. 15:50
1/16 anonim válasza:
ha hamarosan meglévő a kutya akkor előbb ülni é s feküdni tanuljon meg. én is most kezdem a nevelést. klikkerezéssel.
2/16 A kérdező kommentje:
De a klikkerrel könnyebb a tanítás?
2011. márc. 27. 16:01
3/16 anonim válasza:
Mit keres ez az ezotéria UFO észlelések témában? 12-13 évesen azért lehetne több eszed...
4/16 A kérdező kommentje:
jajjj................csak véletlenül írtam oda a kérdést ha annyira zavar
2011. márc. 27. 16:18
5/16 anonim válasza:
ah szerintem klikkerrel könnyebb.
6/16 anonim válasza:
a fekszik és a marad kombinációjából.
8/16 A kérdező kommentje:
Rossz volt a gépem össze-vissza adott be oldalakat,és véletlenül az UFÓ témakörbe írtam a kérdést.De léccy mégegszer ne kérdezzétek meg,mert nem direkt oda írtam,nem vagyok olyan hülye!!!!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 27. 16:35
9/16 anonim válasza:
Miért írtad ezt a kérdést az UFO témakörbe?
Amúgy meg nem tudom :))
10/16 A kérdező kommentje:
MÉG HÁNYSZOR KÉRDEZITEK MEG?OLVASSÁTOK EL A KOMMENTET ÉS RÁJÖTTÖK ,HOGY MIÉRT EBBEN A TÉMAKÖRBE ÍRTAM!!!!!!!!!!
2011. márc. 27. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!