Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyat vehetnek?

Milyen kutyat vehetnek?

Figyelt kérdés
egy nagy kerteshazban lakom ezert egy olyan kutyat szeretnek ami szeret kinn is es benn is lenni..(nyaron inkabb kinn).. aranyos legyen(vagyis hogy ne ijedjenek meg az emberek tole mert szoktak jonni edesanyamhoz mert anyam ilyen tanacsado feleseg).....es a szore ne hulljon mert anyam allergias ra....ja es szeresse a macskakat....(mondjuk en inkabb egy olebet szeretnek de van olyan aki szivesen van kinn is....vagy es bull dog)...szegitsetek!!!
2011. márc. 26. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A macskákat egy kutya csak akkor szereti,ha kölyökkutyaként összeszoktatják.Én a tacskóra,illetve a menhelyi kölyökkutyákra gondoltam,mivel ők nem támadnak az emberekre és nagyon hálásak ráadásul a többi állattal is jól kijönnek.
2011. márc. 26. 16:01
 2/11 anonim válasza:
A kutyáknak hullik a szőrük, ha jól tudom egy két fajtának nem, vagy nem annyira, de azok inkább a kisebb ölebek (havanese és tsai) Ha nagyobb testű kutyát választanál inkább akkor ajánlom a golden retrievert vagy labradort, kedvesek, okosak.
2011. márc. 26. 16:13
 3/11 anonim ***** válasza:

1.Szinte minden kutyának hullik a szőre.

2.Egyik kutya sem úgy születik hogy szereti vagy utálja a macskát,hozzá kell szoktatni és akkor nem lesz semmi baj!

3.A bulldog nem épp,szeret kint lenni télen mert rövid a szőre és fázik!

2011. márc. 26. 16:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én az uszkárt javaslom, bár ő inkább benti kutya, viszont kevésbé hullik a szőre.
2011. márc. 26. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Uszkár. Bár őt bentre ajánlanám. Kintivel a szőrhullást úgy tudnád megakadályozni/csökkentetni ha rengeteget fésülnéd meg a furminátor. Amúgy menj el menhelyre ott mondd el az igényeidet és segíteni fognak:)
2011. márc. 26. 17:43
 6/11 anonim válasza:
Én az uszkárt ajánlanám mert ő hipoallergén fajta tehát akik alergiasak rá azoknak sem lesz semmi bajuk tőlük.valamit Magyarországon még nem nagyon ismert fajta a labradoodle.ő egy labrador és egy uszkár párosítása.és ő télleg kinti-benti fajta.remélem sikerül majd neked megfelelő kutyafajtát választanod!
2011. márc. 26. 18:38
 7/11 anonim ***** válasza:

A labrador vagy a golden a legjobb kutya ilyen célra, de tényleg minden kutyának hullik a szőre. A retriver nagyon könnyen megszokja a macskákat, okos és barátságos fajta, feltétlenül emberközpontú, méghozzá úgy, hogy ott szeret lenni, ahol a gazdája van. Viszont sokat kell mozogni vele, mert imád kirándulni, rohangászni, sétálni, mozogni. Ritkán ugat, harapni meg egyátalán nem.

Meglehetősen túltenyésztett fajta, mindenképpen akkor teszel jót a fajtával (és magatokkal is), ha vagy normális tenyésztőtől hozol kölyköt, törzskönyvvel, szűrésekkel, miegyébbel, vagy pedig menhelyről/fajtamentőktől hozol egy kifejlett példányt.

2011. márc. 26. 19:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Minden kutyának hullik a szőre ugy mint az emberek haja.Én a Cocker Spánielt javaslom,mert szeret bennt lenni szép,aranyos és kinnt is megálja a helyét.:)
2011. ápr. 4. 18:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Havanesenek egyáltalán nem hullik a szőre.
2011. ápr. 4. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:

tudom ajánlani a shi tzu-t nagyon aranyos kb közepes termetűre nő meg.Szőre törődést igényel.(Hosszú szőrű)

nem tudom mennyi pénzt szánsz rá: 25 ezertől indul az ára.

De jófej kutyus egy ismerősömnek van és nagyon szeretik.

Sok sikert.

2011. ápr. 4. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!