Mit lehet csinálni egy nyúlszájas kölyökkel?
Figyelt kérdés
Nem szeretném elaltatni2011. márc. 26. 11:45
1/10 anonim válasza:
Pedig azt kell tenned. Életképtelen, éhen fog halni. Kutyáknál nincs olyan megoldás, mint az embereknél.
2/10 anonim válasza:
állatorvos beavatkozás nem lehetne? sajnálom szegényt...
3/10 A kérdező kommentje:
De miért? Óránként etetem el is fogadja csak egy kicsit soványabb :(
2011. márc. 26. 12:44
4/10 anonim válasza:
óó sajnálom:""( én is igy születtem,szoval együtt tudok érezni a kutyával<3:""(
5/10 anonim válasza:
Nézesd meg orvossal. Ha csak nyúlszája van, az a jobbik eset. De látni kellene, hogy nincs-e farkastorok is neki.
Mindenképpen orvosnak kellene megmutatni.
Kívánom, hogy sikerüljön életben tartanod.
6/10 A kérdező kommentje:
Ugyan olyan esélyt szeretnék neki adni mint a többinek csak ehhez rám van szüksége, nekem pedig a jó tanácsokra. Köszönöm
2011. márc. 26. 17:27
7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos elpusztult :(
2011. márc. 31. 21:06
8/10 anonim válasza:
Sajnálom a kutyát és téged is. Az embernek időnként a józan eszét kell elővenni. A próbálkozásoddal szenvedett jó pár napot. Kérlek, legközelebb ne kísérletezz. Vannak dolgok, amikor nem lehet segíteni.
9/10 A kérdező kommentje:
De úgy küzdött az életbemaradásért hogy meg kellet próbálnom segíteni de olyan kis pók hasa volt :(
2011. márc. 31. 21:27
10/10 anonim válasza:
Vannak elváltozások, amelyektől az életben maradás kilátása szinte 0. Embernél, állatnál. De az embernél már az orvostudomány néha csodásan tud segíteni. Az állatoknál sajnos, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!