Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan játsszak 5 puli kölyökkel?

Hogyan játsszak 5 puli kölyökkel?

Figyelt kérdés
6 és fél hetesek. Próbáltam őket labdázni tanítani, de megunták és az egyik elvitte olyan helyre a labdát, ahol én nem érem el. Nincs sok tapasztalatom a kutyák tanítása terén. Hamarosan lesz gazdájuk, de gondoltam, hogy addig is tanítgatom őket egy kicsit.
2011. júl. 28. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

6 és fél hetesek?:O

hagyd őket nyugton, nagyon picik még!:OO

2011. júl. 28. 17:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon picik?! Együttes erővel már lassan fellöknek...
2011. júl. 28. 17:13
 3/8 tetris ***** válasza:
100%
Én befeküdnék oda közéjük, és imádnám őket. OLyan picik még, hogy csak dédelgetni kell őket. Eljátszanak egymással is akár. De te is bunyózhatsz velük, persze csak úgy szeliden.
2011. júl. 28. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, de azért még erősödniük kell, ne túl megerőltető játékokat játssz velük még
2011. júl. 28. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Első vagyok:

jóó rendben..xd

Én csak azért irtam, mert az én kutyám (rottweiler-németjuhász kev.) 6 és fél hetesen folyamatosan aludt..

Am. szerintem várj még velük 1-2 hetet.. (ha még nálad lesznek) és akkor már fogékonyabbak..:D

Boocsi h nem tudtam választ adni a kérdésedre..

2011. júl. 28. 17:17
 6/8 anonim válasza:
100%

Az egyiket add nekem. Egyről le is van a gond. :)) Óóóóóó!!! Fenéket, h. albérletben lakom! :(

Szerintem ne tanítsd őket bonyolult dolgokra, még picik. Egyenlőre elég, ha arra tanítgatod őket, hogy társadalmi szempontból el lehessen őket viselni, pl. ne harapdáljanak, meg ne ugráljanak túl sokat. Ennyi bőven elég.

Mi sem készen kaptuk egyik kutyánkat sem, de azért jó volt, hogy már ilyesmit nem kellett nekik nagyon tanítani.

2011. júl. 28. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
2011. júl. 28. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
óvatosan
2011. júl. 28. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!