Igaz lenne ez az ivartalanítástól? :O
Figyelt kérdés
Anyum szerint ha hoznánk egy szukát és ivartalanítanák attól még a kan kutyánk megérezné,rajta h tüzel(ne) :O
Vagy ez hogy van?:S
Valaki elmagyarázná Nekem,mert már bele kevertek..
Esetleg nem ugrana rá a kan kutya?:O
Nem veszekedne a másik kannal miatta?:O
2011. márc. 25. 15:26
1/13 A kérdező kommentje:
*ivartalanításról
2011. márc. 25. 15:26
2/13 anonim válasza:
Tüzelni nem fog a szuka kutyád de a kan megérzi hogy szuka és megizélné
3/13 A kérdező kommentje:
És valami megoldás h ne akarja?:S
2011. márc. 25. 15:29
4/13 anonim válasza:
Nem fog tüzelni, és így a kanokkal sem lesz gond.
5/13 A kérdező kommentje:
Huu komoly?:)
2011. márc. 25. 15:30
6/13 anonim válasza:
Ivartalanított szuka nem tüzel, tehát nincs mit megérezni. Ha a kan ennek ellenére ráugrik, az tiszteletlenség a gazdi felé is, és dominancia a másik kutya irányába. Neveléssel lehet megoldani.
7/13 A kérdező kommentje:
Mert van 2 kan és mentenék szívesen egy szukát =/
Csak anyum fél,mert "3. kutya" meg "két kan mellé egy szuka"
és felvetettem az ivartalanítást. de az a válasza,h "akkor is megérezné a kan és veszekedne a másikkal miatta" azt pedig nem akarjuk..
Esetleg kölyök (szuka) mentett kutya jól alkalmazkodna?
2011. márc. 25. 15:32
8/13 xnorkax válasza:
Ha ivartalanítva van nem tüzel, nem szaporodnak. :) Olyan, mintha semleges nemű lenne. Viszont ha a másik kutya hágó mozdulatot végez rajta az a dominancia jele.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönööm :)
Csak mert végig néztem a menhely weboldalát és megsajnáltam a kutyusokat =/
így 1-et megmentenék,anyum tűzögetem,hogy 1 utolsó szuszut mentsünk meg annyival is jobb neki :)
2011. márc. 25. 15:36
10/13 anonim válasza:
Ha a kanok amúgy jól neveltek, nincs vita kajáért, labdáért, akkor szukáért sem lesz, sőt jobb választás egy szuka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!