Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudnék szerezni Cairn...

Hol tudnék szerezni Cairn terriert?

Figyelt kérdés
Sziasztok 13 éves lány vagyok és szeretnék egy kiskutyát mert már van egy de az mindig megszökik(ki megy az utcára)szeretnék neki ruhákat tehát remélem tudjátok mire gondolok:Dkössz egy 13 éves lány SOSt kérek köksz
2009. febr. 24. 13:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"13 éves lány vagyok, akinek van már egy kutyája de a szüleim nem építenek egy normális kerítést, így a kutya mindig kimegy az utcára. most arra várunk hogy valaki elüsse...de nem kár érte, mert neveletlen, nem is értem hogy lett ilyen....most egy cairn terriert szeretnék, mert olyan jol hangzik a neve és olyan cuki-muki kiskutya, az meg nem érdekel hogy terrier és vadászkutya, csak hogy kicsi és cuki és lehet öltöztetni. a szocializációt és egyéb ilyen furcsa szavakat is csak hírből ismerem, de nem is érdekel, mert a cairn terrier már jol nevelten születik...nem is értem hogy a "korcs" kutyánk miért lett ilyen...biztos mert nem "fajtiszta" ..szoval ha valakinek akad otthon egy felesleges cairn terrerje akkor az dobjon meg eggyel...SOS nagyon sürgős"

Nekem kb. ez jött le...esetleg egy plüsskutya? az nem szökik el meg öltöztetni is lehet...és még a szülők is megengedik

2009. nov. 13. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!