Sziasztok 13 éves lány vagyok és szeretnék egy kiskutyát mert már van egy de az mindig megszökik(ki megy az utcára)szeretnék neki ruhákat tehát remélem tudjátok mire gondolok:Dkössz egy 13 éves lány SOSt kérek köksz
Vásárolhatsz egyet. De biztos, hogy jól meggondoltad? Egy Cairn terrier hatalmas mozgásigényű, akaratos vadászkutya. Ha az első kutyával nem bír a család, mi lesz a terrierrel? Tudsz vele naponta kétszer sétálni? (Nem a kertben elengedni, mert abból újra csak szökés lesz) Nem szereti, ha öltöztetgetik, kemény kiképzésre van szüksége, mert egyébként mind más kutyákkal, mind emberekkel problémák lehetnek a dominanciája miatt. És kb. 80-150.000 Ft-ba kerül.
Ha van egy kutyád aki folyton elszökik szerinted az új kutya majd nem fog elmenni? 13 éves fejjel legyen már több eszed!!! Különben google, Cairn terrier kennelek-tenyésztők és usgyi....
2009. nov. 12. 18:06
5/11 anonim válasza:
nemkéne ilyen kutya NEKED. Én 3 kutyán vagyok túl (terrierek) és az első 6 éves most és ő is szökik. A második és a harmadik nem :)) de nehéz őket nevelni.. yorkit ajánlok "öltöztetni" vagy csivavát... terriert NEM. Tudom, hisz kiképzőnek tanulok.
14/L
2009. nov. 12. 20:41
6/11 anonim válasza:
Utolsónak: Bocsi, de ha kiképzőnek készülsz, akkor tudhatnád, hogy a yorki is terrier.
Ez a neve is. Yorkshire terrier...
Kérdezőnek:
Ez a fajta kutya valóban nem neked való.
Inkább neveld meg a jelenlegit.
2009. nov. 12. 21:17
7/11 anonim válasza:
14:14
Már ne haragudj az offért, de ne a szaporítókat reklámozd már itt légyszi, hanem linkeld mondjuk igazi Tenyésztők honlapját! Az expresszen Tenyészők nem hirdetnek... 20 ezer forintért meg pláne nem kap senki Tenyésztőtől kutyát! A 80-150 reális!
Amúgy én is azt mondom, hogy amíg a jelenlegit nem tudod megnevelni, addig ne akarj még egyet! Ha majd az új is szökne, akkor meg majd egy harmadik kéne?
2009. nov. 12. 22:56
8/11 anonim válasza:
és ha nincs pénze 150ezres kutyára?
2009. nov. 13. 16:06
9/11 anonim válasza:
Akkor keressen menhelyről hasonlót, de a szaporítókat akkor sem kéne virágoztatni...
2009. nov. 13. 16:07
10/11 anonim válasza:
Igaza van (bocsi off) a szaporitók túlságosan elszaporodtak (:D) és tele van az ország idegroncsokkal!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!