Hogyan tudom megállapítani a golden retrieveremről, hogy fajtiszta-e?
Figyelt kérdés
Február 20. környékén lett vásárolva egy "Törzskönyvezett" golden retriever. A születési ideje január 11. Tehát mostanában lesz 3 hónapos... De egyre jobban kételyek merülnek fel bennem... Nem tudom hogy valóban fajtiszta kutya-e, a szőre sokkal vastagabb, és gyapjasabb azoknál, amelyeket a google kidobott... és a teste is pufibb, zömökebb. És mindent összeugrál, és szadizza a macskákat is... Kérlek segítsetek!2011. márc. 23. 21:31
31/44 anonim válasza:
Ismét egy példa a "nem kell törzskönyv" hozzáállás eredményére. Sajnálom.
32/44 anonim válasza:
Hogy lehet valami törzskönyvezett, törzskönyv nélkül?
33/44 anonim válasza:
Az előbb írta, hogy "azt mondták", hogy az. Persze ez semmit nem jelent, de sajnos mindig lesznek hiszékeny (erősebben nem szeretnék fogalmazni) emberek, ráadásul van aki még azt sem tudja, egy törzskönyv hogyan néz ki. Ugyanis hallottam már olyan esetről, amikor a vásárló kapott egy "törzskönyvnek látszó tárgyat", egy sima fehér A4-es lapra nyomtatott valamit. És lobogtatta nagy lelkesen, hogy itt törzskönyve a kutyának.
34/44 anonim válasza:
Most már mindegy, minek is nevezed a kicsit. A fontos az, hogy már most kezd nevelni. A féltett dolgokat kerítsétek el az udvaron, Ha szerintetek rosszat tesz, azt tiltani, sokszor, következetesen. A cicákkal csak annyit engedj játszani, hogy finomodjon a módszere. összeszoknak, a kutyád is nőni fog, nem fog olyan durván játszani velük. Most még kutyamódra próbál játszani a cicákkal.
35/44 anonim válasza:
Azért én felhívnám a jóembert és lenne egy-két keresetlen szavam hozzá...
36/44 xnorkax válasza:
Igen, újabb példa a szaporítóktól vett kutyákról. Remélem azért megtanultad a leckét. Ha tényleg szeretnél egy bizonyos fajtát, akkor spórolj egy kicsit és biztos helyről vedd meg. Akkor elkerülhető az ilyen.
Nem akarlak még elszomorítani, de ilyen kis keveréket akár örökbe is fogadhattál volna és akkor még egy életet is megmentesz. De már megtörtént a dolog, hagyjuk ezt. A kiskutyát szeressétek továbbra is, ő nem tehet semmiről. Még szerencséje is volt, hogy hozzátok került.
37/44 anonim válasza:
Ha megnézed a nyelvét vagy a hasát, és vannak rajta fekete-barna foltok, akkor biztos hogy fajtiszta
38/44 anonim válasza:
20:05 hülyeséget írt, nehogy elhidd...
39/44 A kérdező kommentje:
20:05 honnan szedted? :D
2011. márc. 24. 21:55
40/44 anonim válasza:
Onnan, hogy sem ért lóf@sznyit sem a kutyákhoz.
fajtiszta =/= fajtatiszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!