Elektromos kutyakiképző nyakörvet hol lehet kölcsönözni?
Figyelt kérdés
Van benne tapasztalatotok?2011. márc. 22. 21:15
11/17 anonim válasza:
Nem hinném hogy bárhol is tudnál ilyet kölcsönözni.A sok embernek aki meg fikázza a módszer meg üzenem hogy lehet hogy a kutyasuliban bejön a pozitív megerősítés , de egy éles vadászaton nem hibázhat a kutya!Megukrik hirtelen a kutya és akár le is lőhetik , és a vadat is elijeszti.Megfelelő kezekben nagyon hasznos cucc . 1-2 használat után már megtanulja a kutya hogy azt a dolgot bizony nem teheti meg.
13/17 anonim válasza:
Beszéljetek csak néhány vadászkutyással...
Ott nem hibázhat a kutya és nincs idő évekig simizgetni meg falatocskázni.
Szinte az összes komoly parforsz kiképző eszközt a vadászok eszelték ki .
14/17 A kérdező kommentje:
IGCM Elöszőr is tisztelettel köszönöm a válaszod.Nem tudom mi alapján alkotsz véleményt és állítasz be másokat eszelős ,állatkínzóknak.Én is pozitív megerősítéssel nevelem a kutyámat,és nem kínozni akarom.Nem is tudnám.Ha elolvasod az utánad érkező válaszokat,talán kicsit megváltozik a véleményed.De azt hiszem a leveled hangsúlyából ítélve,a "csak nekem lehet igazam",típus vagy.Ha már Te is így ismeretlenül alkottál véleményt rólam meg ahogy Te írtad vadászról.Akkor most én is megteszem.Ui :Nem vagyok vadász,és nem lövöldözöm le senki kutyáját.A korrekt válaszokat meg köszönöm szépen.
2011. márc. 23. 17:48
15/17 anonim válasza:
megfelelő kezekbe,de nem tudhatod hogy a kérdező mennyire tapasztalt -.- ennyi....
16/17 anonim válasza:
OFF:
"...az összes komoly parforsz kiképző eszközt a vadászok eszelték ki"- milyen az a parforce kiképzőeszköz?:)))
parforce szó jelentése 'hajtóvadászat' Kedveskék nem pediglen kényszerítés ahogyan egy pár nagyokos terjeszti 0 hozzáértés mellett....
17/17 anonim válasza:
ha valaki ilyen primitiv az tegyen a kutyára elektromosnyakörvet....
mi meg maradunk a normál képzésnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!