Népszigeti kutyasuli, vagy Rex? Hová menjünk?
Én jártam is a Népszigetre, csak ajánlani tudom.
De a legjobb amit tehetsz, hogy mindenhova elmész kutya nélkül, és megnézel egy-egy foglalkozást, aztán eldöntöd melyik a legszimpatikusabb.
Szerintem jelen pillanatban magyarországon a leghumánusabb, illetve a leginkább a kutya kommunikációját követő módszerekkel a Népszigetesek dolgoznak, de biztosan van aki ezt is cáfolni tudja.
Mi a Rexbe jártunk, de nem igazán voltunk elégedettek. Igaz, sokkal olcsóbb, mint a népszigeti, de a mi kutyánkkal nem nagyon tudtak mit kezdeni. Egy 60 kilós csupa izom kutyám van és pl. az oktató nem merte lefektetni, mert félt, hogy nekiesik...
A népszigetiről sokkal több jót hallottam, de szerintem menj ki hétvégén mindkét helyszínre, nézz végig egy órát és majd eldöntöd, melyik a szimpatikusabb.
Népszigeti ha teheted oda vidd.
Találkoztam pár rexes kutyussal..ktasztrófa volt.Csak az optimum kutyákkal (teljesen probléma mentes) tudnak valamit kezdeni,ha éppen tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!