Mondjak le az agilityről?
De aranyos vagy:) A pénzt én is az ivartalanításra költeném, mert az hosszú távon a legjobb döntés a kutyus számára.
Agility pályát pedig egy kis kreativitással simán össze lehet eszkábálni. Botok, deszkák, kerékgumik...a lényeg, hogy biztonságos legyen, ne legyen kiálló részek benne.
Én is ezt találom a legjobb megoldásnak amit az előző leírt.
Mikor még nem volt agilityí akkor is voltak akadálysorok.
Te is otthon megcsinálhatod. Sőt magasugrót is készíthetsz a kutyádnak. Tudod olyan mint a limbó léc.
Figyelj.. tényleg meghatódtam rajtad, hogy 13 évesen ennyire jól viseled a kutyusod sorsát :) Büszkék lehetnek rád a szüleid, és te is magadra.
Egyébként szerintem azt a 30 000 forintot inkább az ivartalanításra költsd, az egy végleges dolog, és csak haszna van, később nem lehetnek ebből egészségügyi problémátok, szóval mindenképpen nagy befektetés lenne, nem beszélve arról, hogy a kutyádnak is nagyon jót tenne. Az agility akadályokról sem kell lemondanod, mint ahogyan előttem leírták, lehet otthon is építeni, de vigyázni kell, hogy mit miből raksz össze, mindenképpen biztonságos legyen. Szerintem először elég, ha csinálsz egy padot pl, amit át tud ugrani, ha azt jól begyakoroltad vele, akkor később tovább is tudod építeni. Valamint szerintem nem feltétlenül csak az agility lenne a legjobb megoldás, vehetnétek egy frisbee-t, vagy egy jó labdát is, az tuti nagyon jó lenne a kutyusodnak. Nagy séták, közben frisbeezés, labdálás, szaladgálás, tuti ezt is nagyon élvezné, és az agility akadályok, meg ilyesmik jöhetnének otthon, de nem feltétlenül szükségesek. Egy jobb fajta frisbee, ami a kutyád örök életéig kitart, körülbelül 3000 forint, szerintem a szüleid ezt szívesen megvennék neked, ha már a kutyus kajáját, meg mindent fizetnek, állnak.
Fantasztikus, hogy 13 évesen ilyen a hozzáállásod!:) Bárcsak többen lennének ilyenek.
Én is azt javaslom, hogy ivartalanításra költs, otthon pedig lehet vele agilityzni:)
Aztán ha egyszer pénzhez jutsz (nyári munka stb), abból meg lehet menni kutyasulizni, aztán később agilityzni is.
Sok sikert!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!