Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik fajta lenne számomra...

Melyik fajta lenne számomra ideális?

Figyelt kérdés

-(kis)-közepes-nagy termetű legyen (szinte mindegy)(de ne legyen nagyobb 30kg-nál)

-rövid szőrű vagy hosszú szőrű legyen NE legyen drót szőrű

-lakásban/házban tartható legyen

-jól kijöjjön más kutyákkal állatokkal

-könnyen tanítható okos kutya legyen

-szeressen mozogni futni, kicsit sportos legyen,de ne legyen annyira pörgős

-egyemberes legyen vagyis egy gazdás a gazdájáért mindent megtegyen!!!(ez lenne a legfontosabb kritérium)

-én személy szerint a dobermannra gondoltam,de lehet hogy nagy falat lenne számomra?kutyasulival is?

15/L

2011. márc. 21. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem amstaff, labrador, vizsla, de nem a fajtától függ, hogy mennyire pörgős. mindenképp nézd meg a kiskutyát a többi kölyökkel is, hogy lásd mennyire domináns, pörgős vagy behódoló és csak olyat válassz ami illik a te temperamentumodhoz!
2011. márc. 24. 19:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Golden retriever :D
2011. márc. 24. 21:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg plüsskutya.
2011. márc. 25. 12:28
 14/15 anonim ***** válasza:
én a golden retrivert, a labradort ajánlom. (:
2011. márc. 25. 13:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Westie.egyszemélyes okos,igaz néha makacs,vagy a yorki mert a szőre hipoallergén
2011. márc. 26. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!