Mit tehetnék? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
9 éves Amstaff szukám sajnos vese beteg!:S
Eddig nem romlottak az értékei,de szerdán vett tőle a doki vért és most sajnos kiderült hogy romlik az eredménye!:(
A doki vese kímélő tápot javasol,volt is nekünk azóta amióta kiderül hogy nincs renden a veséje,de sajnos akármit csinálok nem hajlandó meg enni a tápot!Gyógyszert is szedett végig!
Mit tehetnék?Valaki volt már olyan helyzetben?
Voltam,16 éves bullterrierrel,végül még 1 évig élt.
Többféle vesekímélő táp van,próbáljatok másikat,hátha azt jobban elfogadja.
Nagyon sokszor már a betegség miatt nem esznek.
Ha elkezd hányni és fogyni,engedjétek el,mert csak rosszabb lesz.A vége iszonyú.
Mi is mindent próbáltunk,de mai eszemmel sokkal előbb lealtattuk volna.
Igen...sajnos ,ha nem akar enni, nincs mit tenni. Így voltam én is:((
Naponta 5 tál volt előtte és néha választott, de madárnyi adagot.
Ő nem,nem akar enni!
Szerencsére úgy mond semmi baja nincs,nem látszik rajta hogy beteg csak véreredménye mutatja!
Azért nem eszi meg a tápot,mert soha nem is szerette a tápot!
Sajnálom a kutyusaitokat!:(
Próbáld valamivel leönteni a tápot, például egy fél pohár kefírrel vagy joghurttal keverd össze, nálunk ez a rossz evő kiskutyánknál bevált, aki mostanra már magában is megeszi a tápot.
Csinálhatod azt is, hogy az új tápját kevered azzal a táplálékkal, amit eddig kapott és fokozatosan egyre többet teszel bele a tápból és a másikból egyre kevesebbet, végül már csak tápot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!