Mit gondoltok, ti vennétek innen kutyát? Szerintetek jó tenyésztő? Többi lent
Már érdeklődtem e-mailben, cavalier king charles spániel kiskutyát szeretnék venni. Törzskönyvvel szeretném, meg is kérdezték, hogy kérek-e törzskönyvet. Még azt is mondták, hogy ha 2kiskutyát viszek akkor olcsóbban odaadja :/
Ti vennétek innen kutyát? Egészséges kölyköket fogok kapni így?
Igen, nekem is pont ez volt a gyanús. meg aztán ennyi kutya basszus :/
még írhattok véleményt, mindent szívesen veszek,de szerintem keresek másik tenyésztőt. Ajánlhattok tenyésztőt is, ha ismertek valakit aki lelkiismeretes, stb :D mindkettőtöknek ment a zöld kéz :) ja amúgy utolsó, te milyen fajtát tenyésztesz, és mi a kenneled neve? csak kíváncsiságból :)
jana010 válasza:
nagyon szépek én 2-öt is vennék nehogy unatkozzanak !!
Nem csak azért, hanem mert még ugy olcsobb is:)
Nem tudom szokatd-e olvasni az A kutya magazint, de abba mindig bemutatnak egy adott kutyafajtát tenyésztő kenneleket. A Cavalier King Charles esetében a következőket:
Slippy Star kennel
Akvamarin kennel
Pearl of England kennel
Royal Gifilo's kennel
Ezekre próbálj meg rákeresni, hátha valamelyik elérhető távolságban van. Ezeknél nagy valószínűséggel egészséges kutyust kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!