Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy érjem el hogy ne érdekelj...

Hogy érjem el hogy ne érdekeljék a macskák?

Figyelt kérdés

4 és fél hónapos a kutyám, 1 hete van nálam, már szépen alakul a pórázon sétálás. Viszont a lépcsőházból ki- ill. bemenni kész rémálom, mert valakinek szabadon élnek ott a macskái, nem tudom ki a tulajdonos, de most költöztünk oda, szóval ha a többi lakó ezt így elfogadta, nem tehetek ellenük semmit. Viszont nagyon bosszant, hogy amit kint elérek a kutyával, az kártyavárként omlik össze,mikor hazaérünk, mert képtelen vagyok hatni rá. A jutifalatos csalogatással csínján akarok bánni, nehogy rászokjon, hogy direkt nem akar jönni, csak hogy kapjon kaját. Viszont ez már kiborít. Húzza olyankor a pórázt, és nem akar fölfele jönni. Most már ott tartunk, hogy némelyik macska (mert van több is), az ajtónk melletti lépcsőn ücsörög, a kutyám meg érzi a szagát, és míg az elején rohant be a lakásba, hogy ihasson, most már alig akar bejönni, mert szívesebben macskázna. Légyszi segítsetek!!!

Előre is köszi!

2011. márc. 19. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Ez fûgg attòl is, hogy miyen fajta a kutyid, bàr szinte az ôsszes kutya ugrik ha macskàt làt, de azért mondjuk egy vadàsz fajtànàl nem hiszem, hogy meglepô.. Szûleimnél 3 malamutot neveltûnk fel, persze nem egyszerre, na de ôket képtelenség volt lenyugtatni, ha bàrmilyen màs kisebb élôlényt làtott, szòval nàlunk is ùgy volt, hogy ment a séta rendben, aztàn mikor fel kellett menni a 2dikra, akkor aztàn harc, volt, hogy elestem, nàlunk a kôltôzés javìtott a helyzeten... De akàr oda is csaphatsz a kutyànak, hogy màrpedig ezt nem szabad... Bàr az olyan macskatartòkròl is megvan a véleményem, aki hagyja kòszàlni a macskàjàt, ha kert nélkûli lakàscicàròl van szò, akkor az maradjon benn, vagy menjen az is pòràzon, én is ìgy csinàlom egy évben készer, mert a macska elvan ittbenn is... De gondolom a macskàsoknak akkor àllna feljebb, ha jajj elszakadt a pòràz, vagy kiràntotta a kezedbôl, akkor lehet a macska is megtanulja melyik porta bejàratnàl hemperegjen...Majd ìrj, ha alakul valami!!

Egy kutya-macskàs...

2011. márc. 19. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Az enyemet megszoktattam egy 'tiltoszora' amit ha meghall mindig visszakoznia kell legyen szo etelrol, macskakrol vagy arrol hogy bejojjon utannam pl a hazba. A lenyeg hogy erelyas, hangos legyen mint pl a : mars!!, vagy egy hangos sssssst!!(en utobbit hasznalom).

Legkonnyebben es leggyorsabban erovel lehet erre megtanitani, de ezt nemigen ajanljak es persze kutyatol is fugg.

2011. márc. 19. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!