Véleményt várnék erről a kutyusról?
2011. márc. 19. 12:59
1/13 anonim válasza:
Hát, nevezhetne a sátán kutyája versenyre :D
Picit morci képe van :P De azért szép kutya ^^
2/13 anonim válasza:
nekem a szeme tettszik nagyon *.* szerintem nagyon állat mikor egy sötét színű kutyának világos a szeme :D olyan...ördögi :D
3/13 anonim válasza:
Nem a kinézetén, hanem a természeten, neveltetésén múlik, hogy félnék-e tőle vagy sem.
4/13 A kérdező kommentje:
:D:D Köszi.. ezt szerettem volna hallani... hahaha :D:D
Ő az én németjuhim.. :P
Egyébként egy iszonyat bárány állatka.. :D:D:D Imád mindent és mindenkit, talán túlságosan is.. :)
2011. márc. 19. 13:20
5/13 anonim válasza:
kicsit gonosz feje van de amúgy szép kutya :D
ha nagyon ugat akkor kicsit igen :D
6/13 anonim válasza:
Gyönyörű, pont az ilyen színű németjuhikat szeretem^^
7/13 anonim válasza:
Én nem félnék tőle, mert olyan nyugalom sugarzik róla, hogy nem úgy néz ki mint aki meg akar támadni bárkit is. Na persze vannak emberek, akik a kutya méretéhez/fajtájához kötik azt, hogy félnek-e tőle.
8/13 anonim válasza:
Nagyon szép kutya, büszke lehetsz rá :)
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat, jól esnek. :)
És annak is köszönöm, aki észre vette rajta a nyugodtságot, ami sajnos ennél a fajtánál már elég ritka :S
2011. márc. 19. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!