Igaz, hogy 2011 januárjától egy háztartásban nem lehet két kutyánál többet tartani? Mi a véleményetek?
Csak a tenyésztőknél lehet több kutya. Azokat a papirokat, hogy igazolná egy szaporító?
Az hogy hány kutyát tartassz az nem attól függ mekkora a kerted, hanem hogy MENNYIVEL TUDSZ FOGLALKOZNI???!!!
egy tenyésztő
Nem olvastam még, tehát a pontos szöveget nem tudom. Ám ha ivartalanított kutyát tartok, miért ne lehetne 32 ?
Ez is egy jó nagy marhaság. Gumicsont, hogy addig nem a munkanélküliséggel foglalkozunk.
Az para ...
Egyik ismerősöm most szeretné beszerezni 3. kutyáját ezek szerint szóljak neki,hogy nee?:O
Nekem meg 6 kutyám van áááá x.x..jó én kertesházban lakom de az ismerősöm lakásban.
akk én megszivtam ha csak kettőt lehet tartani!!!!!
én 12 bullterriert tartok. igaz h sok de mindent megkapnak, nagy kertet fűtött ólakat stb...
most akkor adjam oda őket vkinek???? azt soha
Nyilván,nem a kertmérettől függ,és mivel nekem is kiteszi minden időmet és törődésemet a két kutya,ezek hiányában nem is fogadnék be újabbat,mindössze a,,szándék"lenne meg.
Ma mondta anyukám,hogy a tévében látta,hogy pontosan hol,mikor,nem tudom sajnos.Mindenesetre meglepett:O
első vagyok!
Ez ugyan olyan törvény lesz, mint a többi, hogy speciel semmi nem fog történni.
Minthogy hány olyan kerület van ahol csak úgy sétáltathatsz kutyát, ha van chip benne, mert a közterületesek ellenörzik. na persze!
A kutyáinkkal mindennap megyünk sétálni, 1 közterületessel nem találkoztunk még! Ja és nincs is náluk chip leolvasó. Ennyi!
A SZAPORÍTÓKAT EGY DOLOGGAL LEHETNE FELSZÁMOLNI!
Ha a kedves emberek, ha kutyát akarnak akár évekig gyűjtenek pénzt, hogy normális tenyésztőktől egészséges szűrt szülőktől tudjanak kutyát venni, nem 10ezerért egy agyonszaporított szukától kölyköt!!!!
De az a baj, ez sok ember agyáig még nem jutott el, csak mindenki sír, hogy így a menhelyes kutyák meg úgy....DE KI TEHET ARRÓL AKIK OTT VANNAK? Hát akik támogatják a szaporitokat, és akik sz@rnak bele hogy ivartalanítsák a kutyákat.
Ha nem venne senki szaporítótól, akkor rajtuk maradna a kutya, így nem szaporitanának.
Mindenhol kell lennie helyi ebtartási rendeletnek. Abban meghatározzák hol, mennyi kutátyát lehet tartani. Általában lakásokban 1, kertesben van, ahol 2, van, ahol 3. A nem belterületeken pedig szerintem senki nem törődik vele.
Nálunk a lakótelepen van, akinek 3 is van lakásban. De nincs velük gond, így élhetnek nyugiban. Akkor szokott ilyenért gond lenni, ha feljelentés van.
Ha új rendeletet hoznak,a meglévő kutyákra nem vonatkozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!