Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miket vegyünk a kiskutyámnak?

Miket vegyünk a kiskutyámnak?

Figyelt kérdés

1 hét múlva kapom meg az első kutyámat(yorkie) és már nagyon izgulok...még nem vettünk semmit,sztem a jövő héten megyünk/rendelünk.

Írtam egy listát,hogy miket kéne majd venni:

-1 kutyalépcső az ágyam mellé

-1 nyakörv

-1 hám

-1 póráz

-3 tál(2 kajához,egy víznek)

-kutyaparfüm,fürdető

-2 válltáska (amibe beletudom tenni,ha megyünk sétálni,nyaralni,stb)

-jutifalik

-csatok/hajgumik

-pár ruha(kabátok,pólók,ruhák...)

-játékok

Még miket kéne majd vegyünk?Attól nem lesz baja,hogy nem kutyaágyban fog aludni,hanem mellettem?

2011. márc. 18. 19:21
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
hát..kaja nem ártana...de viccet férre téve szerintem kéne neki egy kis ágyacska ami csak az övé
2011. márc. 18. 19:25
 2/37 anonim ***** válasza:

kutylépcső :) ez tetszik :) még nem is hallottam róla :D

szerintem más nem kell. Így is el lesz kényeztetve ;)

3/37 IGCM ***** válasza:
100%

Mível az első kutyád lesz vegyél neki kutyaágyat és melletted aludjon hanem a saját ágyában!Illetve egyébként is kell neki egy hely a lakásban.

Amiket felsoroltál az jó.Viszont!Mível itt a nyár és egyébként is első évben ne adj rá ruhát,mert akkor nem fog rendesen fejlődni télre a szőre és fázni fog!Ruha csak télen kell neki!!A táskát se használd túl soakt főleg az első évben!Hajlamosak a gazdik belerakni ha jön egy kutya így szocializálatlan lesz.ha kiértek a kutyafuttatóra egyből vedd ki a táskából,sőt mégjobb ha anélkül viszed.Nyaralásra persze lehet abban vinni,vagy városi sétára :)

4/37 A kérdező kommentje:
Hát igen, a kajáról nem én fogok neki gondoskodni,de sztem így jobban jár,mert ha én nekem kéne etetni,akkor nem sokáig bírná...
2011. márc. 18. 19:26
 5/37 anonim ***** válasza:
:))
2011. márc. 18. 19:27
 6/37 anonim ***** válasza:
51%
(az első és előző vagyok)pedig ha a te kutyusod lehet hogy jobb lenne ha te etetnéd,nem csak azért mert a tiéd.Azért is mert a kutya azt fogja a legjobban szeretni aki eteti,leviszi sétálni.
2011. márc. 18. 19:29
 7/37 anonim ***** válasza:
63%
Atyaúristen, ámulok és bámulok... Azt látom hogy így nagyon házikutyának akarod tartani, de melletted az ágyban nem aludhat gyermekem! Gondolj csak egy kicsit a higiéniára! A kutyának nem játékok, parfüm, hajgumi meg ruha kell hanem gazda. Meg most akkor pórázon akarod sétáltatni vagy táskában? Ne haragudj hogy így fejezem ki magam, de a kutya is szokott sz**ni, mégha kicsi is.
 8/37 anonim ***** válasza:
55%

Kutyalépcső???

Te jó ég!!

Mi a szarnak?? Így fel fog mászni az ágyadba, azt pedig ne engedd!

Parfüm, csatok, válltáska???

Ember, te kutyát veszel nem kisbabát!!

Úgy látom, egy újabb elkényeztetett döggel több lesz az utcán ami miatt az én normálisan nevelt kutyám fog szívni, hisz az ilyen kis agyonnyomorgatott babapótlék vakarékok a legtámadóbbak és csodálkoznak, ha a staffim nem hagyja, hogy a fenekébe harapjanak.

Gratulálok, nagy "kutyás" lehetsz :((

9/37 anonim ***** válasza:
51%
Kutyaparfüm...hát max a gazdinak jó.A kutyusoknak nagyon jó szaglásuk van és egy erős illat ingerelheti.Én azt nem vennék.Inkább kutyakosár/ágy.
2011. márc. 18. 19:30
 10/37 anonim ***** válasza:
67%

Írom, hogy mit vegyél:

Fekhely, amiben alszik

2 tál, víznek, kajának

Száraztáp

Néhány játék

Amit leírtál, annak a 90%-a felesleges ostobaság.

Kutyalépcső nem kell, aludjon a saját helyén

Igazából a póráz meg a hám (vagy nyakörv) még nem kell, de mindegy, ha nagyon akarod, akkor vedd meg.

Kutyaparfüm??? Erre inkább nem mondok semmit...

Samponok közül itt válogass, bár azzal is bőven ráérsz még. www.zanni.hu

Táska NEM KELL! A kutyádnak van 4 lába, amiket tud használni, és a séta azért van, hogy sétáljon... talán nem hinnéd, de nyaralás közben is képes járni.

Csatok, hajgumik, ruhák szintén tök feleslegesek...De ha nagyon akarod, akkor a Zanniéknál ezt is meg tudod érdeklődni.

Azok alapján, amiket leírtál, egy dolgot elmondanék. Te egy élőlényt veszel magadhoz, nem egy divatos kiegészítőt.

Azt még megkérdezhetem, hogy honnan veszitek a kutyát?

2011. márc. 18. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!