Kutyatenyésztéssel kapcsolatban mi legyen az első lépés? ÉS mik legyenek a továbbiak? (Kérdésem egyenlőre csupán elméleti jellegű! )
Majdan, a talán nem túl távoli jövőben szeretnék kutyát tenyészteni, és amíg "eljön az ideje", szeretnék tájékozódni, tanulni.
Többször olvastam már, hogy valakinek már vemhes a szukája, amikor a kennelnév kiváltása még folyamatban van. Én azt gondoltam, hogy a sorrend pont fordítva kell, hogy legyen... Most akkor hogyan van ez? (Mert ha kennelnév előbb is lehet, mint szuka, akkor most azonnal levédetem :))
Tulajdonképpen minden érdekel, amit tenyésztők hasznosnak tartanának elmondani egy leendő tenyésztőnek.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nézzétek végig kérlek és gondolkozzatok el és gondoljátok át újra, mit is jelent a valóságban az álomkutya:
A gyerekeimet, viselkedés zavarok, és stb sorolhatnám
....... Miután úgy döntöttem hogy profi kenelbol veszek inkább 100 ezrekert kutyát de ő olyan lesz amilyennek kell lennie! Az összes befogadott kutyám azóta jó helyen van, csak ugye a telepeken képtelenek megmondani pontosan milyenek a kutyák....az aki nem szaporitoto hanem rendes tenyésztőtol több 100 ezerért vesz kutyát az nem fogja kitenni a kutyáját soha max eladja! A szaporitoto kutyákat teszik ki sorba, mert nem érdekli őket 10-20 ezer forint se a kutya!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!