Milyen nagy egy 4,5 hónapos németjuhász szuka kutya? Érdemes ennyi idősen elhozni? és buszon lehet szállítani? S
Utolsó válaszadó!
A kutyus nem tenyésztőtől van, de a szülei igen. Az anyukája "nyugalmazott rendőrkutya(drogkereső)" az apukája szintén egy Miskolci kennelből van.
Ezeket biztosra tudom, mert ismerőstől hozom el őt. 3* volt féregtelenítve és eddig csak 1 oltása van meg papírral együtt :)
a 2. vagyok ismét.
Gratulálok, hogy így írsz a kutyáidról, úgy érzem te is olyan "kutyabolond" lehetsz, mint én.
Én meglehetősen elfogult vagyok, nekem a németjuhász A KUTYA.
[link] ahogy elnézem ez egy jó honlapnak tűnik.
Méreteit tekintve a lány max 60 cm lehet /marmagasság/, bár nekem a leányzó is 65 cm, és kb 55-60 kg volt, az apja szintén az én társam volt kb 70 cm és 65-70 kg között mozgott.
Etetni lehet kutyatáppal, de én a főtt ételt jobban szerettem adni Nekik, a Nagycsarnokban /ha pesti vagy/ olcsón lehet csirkefarhátat venni, keverd rizzsel, puffasztott rizzsel stb, amit állateledelesnél kapni. Ez persze attól is függ, hogy mit kapott ott ahonnan hozod. Adhatsz Neki tojást is, jót tesz a szőrének, túrót csonterősítőnek, meg írass állatorvossal calciumlachtophosfphoricum-ot -asszem jól írtam-, kb 1 éves koráig kapja, általában napi 1 evőkanállal.
Sok örömet a kutyushoz.
Ja és még 1.
sajnos a kölyökkutyának is kötelező a szájkosár.
A szülők korrektnek tűnnek. De 4,5 hónapos kutyának csak egy oltás, az azért érdekes. Ebben a korban már az oltási sor végén járnak és a kötelező 3 hónaposan beadandó veszettségi az utolsó ekkorra.
Ne haragudj, nem kioktatni akarlak sem téged, sem az alom tulajdonosát, de kevésnek tűnik egy 18 hetes kiskutya egy oltással.
Utolsó válaszadó!
igen igazad van kevés az oltás, de szerintem meglehet érteni, hiszen nem 200 ft egy oltás és nem egy kutyus volt az alomban :) de sebaj holnap megyek a kutyuért, de hétfőn az első dolgom az állatorvos lesz vele. s majd megbeszélem vele, hogy az elmaradt oltásokkal mi legyen.:)
Nagyon bízom benne, hogy te nem követed az alom gazdájának példáját majd. Egy alom vállalása nem csak abból áll, hogy elletem a szukát és eladásig etetem a kölyköket. Bele tartozik az oltások beadatása is.
Sok szerencsét az utazáshoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!