Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nagy egy 4,5 hónapos...

Milyen nagy egy 4,5 hónapos németjuhász szuka kutya? Érdemes ennyi idősen elhozni? és buszon lehet szállítani? S

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 16:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Jó korban van még, nem késő elhozni. Esetleg 2 nappal tovább lesz megszeppenve, az új otthontól. Arra vigyázz, hogy, ha még nem buszozott, felkavarhatja a gyomrát, és hányhat.
2011. márc. 17. 22:10
 12/24 anonim ***** válasza:
Tenyésztőtől hozod? Oltási könyvben minden oltás megvan már?
2011. márc. 18. 10:51
 13/24 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszadó!

A kutyus nem tenyésztőtől van, de a szülei igen. Az anyukája "nyugalmazott rendőrkutya(drogkereső)" az apukája szintén egy Miskolci kennelből van.

Ezeket biztosra tudom, mert ismerőstől hozom el őt. 3* volt féregtelenítve és eddig csak 1 oltása van meg papírral együtt :)

2011. márc. 18. 16:30
 14/24 anonim ***** válasza:

a 2. vagyok ismét.

Gratulálok, hogy így írsz a kutyáidról, úgy érzem te is olyan "kutyabolond" lehetsz, mint én.

Én meglehetősen elfogult vagyok, nekem a németjuhász A KUTYA.

[link] ahogy elnézem ez egy jó honlapnak tűnik.

Méreteit tekintve a lány max 60 cm lehet /marmagasság/, bár nekem a leányzó is 65 cm, és kb 55-60 kg volt, az apja szintén az én társam volt kb 70 cm és 65-70 kg között mozgott.

Etetni lehet kutyatáppal, de én a főtt ételt jobban szerettem adni Nekik, a Nagycsarnokban /ha pesti vagy/ olcsón lehet csirkefarhátat venni, keverd rizzsel, puffasztott rizzsel stb, amit állateledelesnél kapni. Ez persze attól is függ, hogy mit kapott ott ahonnan hozod. Adhatsz Neki tojást is, jót tesz a szőrének, túrót csonterősítőnek, meg írass állatorvossal calciumlachtophosfphoricum-ot -asszem jól írtam-, kb 1 éves koráig kapja, általában napi 1 evőkanállal.

Sok örömet a kutyushoz.

2011. márc. 18. 17:47
 15/24 anonim ***** válasza:

Ja és még 1.

sajnos a kölyökkutyának is kötelező a szájkosár.

2011. márc. 18. 17:49
 16/24 anonim ***** válasza:

A szülők korrektnek tűnnek. De 4,5 hónapos kutyának csak egy oltás, az azért érdekes. Ebben a korban már az oltási sor végén járnak és a kötelező 3 hónaposan beadandó veszettségi az utolsó ekkorra.

Ne haragudj, nem kioktatni akarlak sem téged, sem az alom tulajdonosát, de kevésnek tűnik egy 18 hetes kiskutya egy oltással.

2011. márc. 18. 19:29
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál:) És igen imádom a kutyusokat. 10 évig volt egy kuvasz-komondor keverékem akit imádtam, de sajnos megmérgezték és elpusztult. van egy amerikai staffordshire terrierem is, illetve mostmár nővéremé, de őket csak ritkán látom. s remélem elnézi a sofőr hogy nem lesz szájkosár, mert sajnos azt az egyet nem sikerült vennem, meg nem is nagyon tudtam mekkora kellene. ja és Miskolci vagyok :) köszi a válaszokat:)
2011. márc. 18. 19:35
 18/24 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszadó!

igen igazad van kevés az oltás, de szerintem meglehet érteni, hiszen nem 200 ft egy oltás és nem egy kutyus volt az alomban :) de sebaj holnap megyek a kutyuért, de hétfőn az első dolgom az állatorvos lesz vele. s majd megbeszélem vele, hogy az elmaradt oltásokkal mi legyen.:)

2011. márc. 18. 19:39
 19/24 anonim ***** válasza:

Nagyon bízom benne, hogy te nem követed az alom gazdájának példáját majd. Egy alom vállalása nem csak abból áll, hogy elletem a szukát és eladásig etetem a kölyköket. Bele tartozik az oltások beadatása is.

Sok szerencsét az utazáshoz!!

2011. márc. 18. 19:45
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem kell is majd szerencse, és nem én nem állatnak tekintem őket, akik csak 'úgy' vannak, hanem -lehet hülyén hangzik- de én társnak, hiszen rájuk bármikor lehet számítani, nem fognak becsapni, vagy megalázni őnekik úgy vagyunk jók ahogy:) és az oltása mind meglesz, hiszen fontosabb annál, mintsem elpusztuljon egy hülyeség miatt :)Maximum nem a legjobb minőségű tápot kapja, én meg kevesebbet költök ruhára, vagy luxuscikkre:)
2011. márc. 18. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!