2 és fél hónapos óriás schnauzerem mért harap?
Figyelt kérdés
három napja van nálam és ha játszani akarok vele, állandóan harapni akar,mindig oda kap a lábamhoz.
ezt majd ki növi?
2011. márc. 17. 11:29
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nagyon fontos, hogy a kutyának legyen nyugalma, mert sokan
azt hiszik, hogy egy kutya akkor játsszon, amikor a gazdi
akarja!Figyeld meg a viselkedését, mert azon lehet látni,
hogy ő milyen lelkiállapotban van.Ne erőltess rá semmit mert
nagyon agresszív lesz felnőtt korára.Mennyi idős amúgy?
2/7 IGCM válasza:
remélhetőleg ki,játékot probálj neki adni.esetleg pülss játékot húzogatni.
3/7 anonim válasza:
Tudod, a kutya nem tud sem puszilgatni, sem a mancsával megfogni. A szájával ismeri meg a világot.Mindegyik. Még a legkisebb öleb is. Szólj rá, hogy NEM! Fogj rá a pofijára, vedd le magadról és adj oda neki valami rágni valót. Pl fogselymet.
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok, ja bocsi látom 2és fél hónapos.Ja még annyit,
hogy nézd Cesar Millan műsorát a natgeo tv-n,kutyatartóknak
nagyon szuper tanácsokat ad neveléssel kapcsolatban.
5/7 anonim válasza:
lehet csak a fogzás miatt. Én úgy tudom,hogy a kutyáknál fél éves korukig eltart. Adjál neki valamit,amit rágcsálhat. Persze lehet, hogy csak szimplán viselkedés kérdése. Ki nem növi,csak ha te is teszel érte :)
6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2011. márc. 17. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!