Akkor ő egy szaporító? Érdemes lenne venni tőle kutyust?
Interneten folyton nézegetem az eladó kiskutyákat, és furcsa, hogy nagyon sok Bichon havanese, Yorkshire terrier, Csivava és Shih tzu eladó Érdről, mindenhol ugyanaz a telefonszám, és tucatnyival rakják föl szinte hónaponta a kiskutyákat.
Viszont van ahol vannak pl. Csivava- Yorki keverékek, és nagyon sok kiskutyának van betegsége. Pl. van egy enyhén rágórendellenessége az egyik fajtatiszta yorkinak, és 20ezerért adnák, viszont nekem az a gyanúm, hogy szaporítók.
Mert minden oldalon fönt vannak és minden hónapban szinte minden kutyafajtából van nekik és mindig más-más kutyák.
Akkor innen nem érdemes venni, igaz?
Ja, és utána jártam, hogy nincs kenneljük.
Viszont szinte minden hónapban vannak új kiskutyák.
Egyértelműen szapotítók :D
Ennyiér nem kapsz ilyen fajtájú kutyát.Ha kiskutyát szeretnél akkor keress fel egy igazi kennelt és törzskönyvvel vegyél :)
Az ilyet hívják kutyagyárosnak.
Törzskönyves, Pra-ra, Patellára szűrt kutyát vegyél, ha egészséges kutyát szeretnél, akire nem kell a későbbiek folyamán a gatyádat is ráköltened.
"Ja, és utána jártam, hogy nincs kenneljük"
Kenneljük vagy kennel nevük?
Igen, ezek szaporítók. Én is figyelem a mi megyénkből feladott hirdetéseket és már felfedeztem nem egy, nem kettő szaporítót... Ha nem sajnálnám rá a pénzt felhívnék párat és elbeszélgetnék velük... -.-"
Egyébként tényleg nem érdemes innen venni, mert nagy az esélye annak, hogy a kiskutya beteg lesz. Szerintem ezek nem igazán nézik melyik-melyik kutya párzik, szóval mindenféle genetikai cucc beüthet.. Plusz öröklött betegségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!