A te kutyádat is összeszokták keverni egy másik
fajtával?
Figyelt kérdés
Van egy lassan 7 hónapos francia bulldogom, de nagyon sok ember mopsznak nevezi, vagy boxernak?! Elég fura nekem, és nem tudom hogy amikor csak elsétálnak mellettem és mondják egymásnak az emberek akkor mondjam-e, hogy Ő egy francia bulldog?
Nekem is sokan hiszik azt a tudatlanabbak közül hogy a Havanesem Shih-tzu de ami a legjobb hogy Yorki.Hát nem tudom pedig a yorki eléggé közismert.De sokszor nézik vmilyen "hajtó" kutyának is pl.Puli ami aztán tótális mellé lövés.
2011. márc. 15. 17:54
12/19 anonim válasza:
Az én francia bulldogomat néha kölyök harci kutyának nézik:D
Szerintem ne érdekeljen. Sokan nem jártasak a kutyafajtákban, ha rákérdeznek, mondd, hogy milyen fajta és kész. Felesleges másokat győzködni.
Amúgy nagyon édes a kutyád:)
2011. márc. 15. 17:55
13/19 anonim válasza:
Szia! Az én fehér boxeremet sem ismerik fel sokszor! Mondták már rá, hogy fehér pit bull, illetve amerikai bulldognak is nézték már, meg amikor le albínózzák pedig nem is az mert van egy hatalmas monokli a szemén is. De amúgy nagyon nem érdekel hogy mit mondanak.
2011. márc. 15. 18:01
14/19 anonim válasza:
Fehét törpeschnauzerem van .. mindenki westi-zi vagy westi keverékezi, pedig nem is hasonlit rá, csak annyiba hogy fehér.
2011. márc. 15. 18:33
15/19 anonim válasza:
Nekem az ausztrál juhászkutyámat skótjuhászozzák le állandóan, pedig kicsit sem hasonlít, még a színe sem x"D
Az volt a legjobb, amikor sétáltunk, és az egyik kisgyerek felkiált: Nézd Anya, ott van Lassie! xDxDxD
2011. márc. 15. 18:49
16/19 anonim válasza:
A legjobb, amikor a beagle-ömre mondják, hogy spániel, mert hosszú a füle. Vagy dalmata, mert foltos... :)
2011. márc. 15. 19:02
17/19 Catz válasza:
Az én kutyáim tegnap kapták a legszebb bókot!
-Nézd apa, ott van két labrador!-
Egyik kutyám fekete, másik zsemle, hosszú drótszőrűek és darabja 15 kg :D
A leschnauzerezést jobban érteném :D
2011. márc. 16. 14:19
18/19 anonim válasza:
Egy tervuerenem és egy groenendaelem van. Általában német juhász, de múltkor a grönimre azt mondták, hogy jajj de szép skót juhászod van o.O inkább megköszönöm és továbbmegyek : DD
2011. márc. 16. 20:28
19/19 anonim válasza:
Barátnőmmel sétáltunk a balatonparton, vele a dobermannja. Ember jön: jaj de szép rottweiler, barátnőm mondta, ez dobermann ... ember megmagyarázta: "az csak a magyar neve". :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!