Ennek a műtétnek mennyi az ára?
Egy ilyen műtét elég drága,szerintem kérdezd meg a dokit nyugodtan!Akár többet is.Ha drága akkor nem csináltatod meg max.
De én a helyedben elmennék a kutyákkal egy jó kutyaiskolába és szólnék mi a probláma.Olcsóbb mint a műtét és egy probát megér mielőtt megműtettnéd őket.Ennyire tiszteld és szerezsd a kutyáidat,hogy megpróbálod!
Én ne majánlom a nyakörvet..inkább a műtét....
Csak rossz élmény éri a kutyát és még jobban fusztrált lesz ha egyedűl van otthon,mert valszeg azért ugat mert stresszes!
Esetleg vannak jutalomfalattal tölthető labdák amivel lefoglalja magát a kutya amíg a gazdi nincs otthon,ezt még nem probáltad?
Érdemes lenne átvinni valakihez és ott egyedűl hagyni majd felvenni egy felszerelt kamerával,hogy pontosan mit csinál a kutya és miért.
Ha jól láttam akkor a Juhászékat linkelted be.
Ők az Egér úton vannak.
Hívd fel őket, ott a telefonszámuk is és kérdezd meg tőlük mennyibe kerül a műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!