Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ennek a műtétnek mennyi az ára?

Ennek a műtétnek mennyi az ára?

Figyelt kérdés
Ki szeretném műtetni kutyám hangszálait, mert már a szomszédok sem és mi sem bírjuk az állandó ugatását...mennyibe kerülhet ez a műtét?
2011. márc. 15. 15:42
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
61%
Van olyan is, ami ultrahanggal működik. Egyébként, amelyik elektromos impulzussal reagál az ugatásra, az is jó esetben csak 1-2 hétig csipkedi, mert nem hülye a kutya, egy idő után összeköti az ugatást az árammal...
2011. márc. 15. 16:20
 22/39 A kérdező kommentje:
Most ilyen ultrahongosban gondolkodom...
2011. márc. 15. 16:27
 23/39 IGCM ***** válasza:

Egy ilyen műtét elég drága,szerintem kérdezd meg a dokit nyugodtan!Akár többet is.Ha drága akkor nem csináltatod meg max.

De én a helyedben elmennék a kutyákkal egy jó kutyaiskolába és szólnék mi a probláma.Olcsóbb mint a műtét és egy probát megér mielőtt megműtettnéd őket.Ennyire tiszteld és szerezsd a kutyáidat,hogy megpróbálod!

2011. márc. 15. 17:06
 24/39 IGCM ***** válasza:

Én ne majánlom a nyakörvet..inkább a műtét....

Csak rossz élmény éri a kutyát és még jobban fusztrált lesz ha egyedűl van otthon,mert valszeg azért ugat mert stresszes!

Esetleg vannak jutalomfalattal tölthető labdák amivel lefoglalja magát a kutya amíg a gazdi nincs otthon,ezt még nem probáltad?

Érdemes lenne átvinni valakihez és ott egyedűl hagyni majd felvenni egy felszerelt kamerával,hogy pontosan mit csinál a kutya és miért.

2011. márc. 15. 17:10
 25/39 anonim ***** válasza:
73%
nem tudom mennyi lehet de ha nincs más megoldás akkor tényleg meg lehet csináltatni. Ismerősöm colliejának is megcsinálták és egyáltalán nem rázta meg lelkileg a kutyát...
2011. márc. 15. 17:13
 26/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat!!
2011. márc. 15. 17:32
 27/39 anonim ***** válasza:
42%
Ugyanmár... nehogy már egy szomszéd kedvéért kínozza a kutyát... Mindenhol ilyenek a szomszédok...
2011. márc. 15. 17:33
 28/39 A kérdező kommentje:
Jó persze, de ha nem változtatok akkor elveszik tőlem...
2011. márc. 15. 17:35
 29/39 zsuzsabazsa ***** válasza:

Ha jól láttam akkor a Juhászékat linkelted be.

Ők az Egér úton vannak.

Hívd fel őket, ott a telefonszámuk is és kérdezd meg tőlük mennyibe kerül a műtét.

2011. márc. 16. 01:14
 30/39 anonim válasza:
először is...sztem ezt ne csináld! gondolj bele ha neked kivennék a hangszálaid....nem hinném h odalennél érte! beszéld meg az állatorvossal v aki ért hozzá h mit lehet vele kezdeni :D
2011. márc. 17. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!