Ennek a műtétnek mennyi az ára?
Egyetértek az egyik előző beíróval, ez még mindig jobb megoldás, mintha sintértelepre kerülne a kutya. Márpedig egy ilyen ugatós kutyát (tegyétek a szívetekre a kezeteket) TI, kedves felháborodottak sem vinnétek haza. Mert ahhoz a nagy magyar puszta kellős közepén kell lakni, a legközelebbi szomszédtól kilométerekre, hogy tartani lehessen.
Nem tudom az árát, de sajnálom, hogy erre kényszerülsz. Az egyik ismerősömet esetleg meg tudom kérdezni a dologról, lehet, hogy tudok adni Pesten egy nevet, aki vállal ilyet.
Inkább vegyél neki olyan nyakörvet, ami ha ugat, enyhe áramütéssel bünteti. Az is etikusabb megoldás ennél.
Különben meg szerintem úgysem vállalja el egy állatorvos sem, mert hülyeség.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:02
Szerintem nem azzal van a gond, hogy ő nem fogadja el. Hanem az, hogy a szomszédok nem tűrnek tovább. Mit tegyen, engedje, hogy sintérkézre jusson?? A biztos halálba? Az jó volna?
Megpróbálhatod a nyakörvet először. Közben beszélj a szomszéddal, hogy azon vagy, megoldódjon a dolog. Talán megérti.
Azt viszont már hallottam, hogy nem minden esetben működik a nyakörv sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!