Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ennek a műtétnek mennyi az ára?

Ennek a műtétnek mennyi az ára?

Figyelt kérdés
Ki szeretném műtetni kutyám hangszálait, mert már a szomszédok sem és mi sem bírjuk az állandó ugatását...mennyibe kerülhet ez a műtét?
2011. márc. 15. 15:42
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Nah akkor elmesélek valamit.Tegnap elmentem otthonról,3 órára.Mire hazajöttem a rendőrök áltak az ajtóban, és épp avval fenyegettek hogy mégegy bejelentés jön akkor elvitetik a kutyámat!!!egy félóra magyarászkodás után meggyőztem őket hogy többé nem fordul elő ilyen, és ha valakinek valami kifogása van ez ellen ne írjon ide...
2011. márc. 15. 15:55
 12/39 anonim ***** válasza:
34%
A kutya ugat. Hangosan. Fogadd el. A kutyát nem lehet nevelni arra, hogy ne beszéljen. Téged sem lehetett úgy nevelni hogy ne beszélj kiskorodban. Az állatorvos nem vállalhat ilyet, mert ez állatkínzás.
2011. márc. 15. 16:02
 13/39 A kérdező kommentje:

[link]

Mint látjátok vállalhat...

2011. márc. 15. 16:05
 14/39 anonim ***** válasza:
48%

Egyetértek az egyik előző beíróval, ez még mindig jobb megoldás, mintha sintértelepre kerülne a kutya. Márpedig egy ilyen ugatós kutyát (tegyétek a szívetekre a kezeteket) TI, kedves felháborodottak sem vinnétek haza. Mert ahhoz a nagy magyar puszta kellős közepén kell lakni, a legközelebbi szomszédtól kilométerekre, hogy tartani lehessen.

Nem tudom az árát, de sajnálom, hogy erre kényszerülsz. Az egyik ismerősömet esetleg meg tudom kérdezni a dologról, lehet, hogy tudok adni Pesten egy nevet, aki vállal ilyet.

2011. márc. 15. 16:06
 15/39 anonim ***** válasza:
10%

Inkább vegyél neki olyan nyakörvet, ami ha ugat, enyhe áramütéssel bünteti. Az is etikusabb megoldás ennél.

Különben meg szerintem úgysem vállalja el egy állatorvos sem, mert hülyeség.

2011. márc. 15. 16:07
 16/39 anonim ***** válasza:
38%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:02

Szerintem nem azzal van a gond, hogy ő nem fogadja el. Hanem az, hogy a szomszédok nem tűrnek tovább. Mit tegyen, engedje, hogy sintérkézre jusson?? A biztos halálba? Az jó volna?

2011. márc. 15. 16:09
 17/39 anonim ***** válasza:
62%
Tényleg! Ugatásgátló nyakörv? Alapból ennek se vagyok híve, de talán mégiscsak emberibb, mint ez a műtét... egy próbát megér szerintem, és biztos olcsóbb is, mint a műtét.
2011. márc. 15. 16:10
 18/39 A kérdező kommentje:
Azért örülök hogy valaki van aki normális felnőtt ember módjára gondolja át a helyzetemet...Én imádom a kutyámat, ha nem imádnám akkor azt mondanám hogy ok menjen vissza a menhelye( mert onnan hoztuk el) és akkor probléma megoldva, de mégyeszer kihívják a szomszédok a rendőröket el lesz vitetve, és ezt nagyon nem szeretném...a nyakörvről meg annyit hogy melyik a nagyobb állatkínzás ha megcsapdossa az áram vagy ha egyszer meg van műtve, seb begyógyul és nem fáj neki?Nah szerintem az a nyakörv nagyobb kínzás,de azért köszönöm az ötleteket!
2011. márc. 15. 16:14
 19/39 A kérdező kommentje:

ehez mit szóltok?

[link]

2011. márc. 15. 16:16
 20/39 anonim ***** válasza:
62%

Megpróbálhatod a nyakörvet először. Közben beszélj a szomszéddal, hogy azon vagy, megoldódjon a dolog. Talán megérti.

Azt viszont már hallottam, hogy nem minden esetben működik a nyakörv sajnos.

2011. márc. 15. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!