Melyik a kedvenc kutyafajtád?
És miért? :)
Nekem a Bullmasztiff, mert nagyon barátságos, hűséges, gyönyörű kutya. Mindent szeretek benne. :)
- Németjuhász, mert születésem óta körül vagyok véve ilyen kutyákkal, és nagyon imádom ezt a fajtát.
- Husky. Egyszerűen gyönyörű fajta.
- És minden álmom egy sharpei kutya, beleszerettem ebbe a fajtába.
Elég nehéz választanom, mert nagyon kutya párti vagyok, és ha meglátok bármely kutyafajtát az utcán vagy bárhol, rögtön "elolvadok".
21/N
Nekem az ausztrál juhászkutya. :-)
Mert gyönyörű, okos, nagyszerű fajta.
Nekem a westie.
Mert szeretem azokat a kutyákat, melyek gondolkodnak, logikáznak....nem a gazdi vezényszavára ugrálnak birkamódon :)
és a westie ilyen, habár sokan csak egy szobakutyust látnak benne, pedig ő tényleg nem az, nem is lehet vele úgy bánni...
Akaratos , öntudatos ...imádom
(csak ne lenne ilyen kicsi :( )
Egy akaratos, öntudatos
1 Németjuhász(midig is ilyen kutyánk volt.. egy rossz tulajdonságot nem tudok mondani róluk )
+ kedvencek:border collie, husky *o* annyira szépek:DD
Leginkább a nagytestű kutyákért vagyok oda. Ezen belül a masztiffok a kedvenceim.
Rottweiler, bullmasztiff, angol masztiff, boxer. Hogy mi a közös bennük? Mindahányan okos és hűséges kutyák, szeretnek emberközelben és a központban lenni. Rettenthetetlen őrző-védők, jó nevelés mellett kitűnő házőrző és családi kutyák.
Mert igenis lehet egy kutya egyszerre őrző- és családi kutya. Csak egy megfelelő falkavezérre van szüksége.
Legeslegkedvencebb:
Boxer: mert játékos, hűséges és a kinézete félelmetes de mégis annyira jámbor tud lenni, gyönyörű kutya
aussie (ausztrál juhászkutya): hűséges, játékos, és számomra ők az igazi juhászkutyák , gyönyörű kutya
Kedvencek
újfullandi :mert egy nagy maci :D jámbor, gyerekszerető, gyönyörű kutya
Talán még kedvencem:
Csivava: Bár nem annyira szeretem az ölebeket de az ölebek között Ő kedvencem mert energikus és terrieres , és olyan UFÓS kinézete van hogy annyira furcsa hogy már szép persze nem tartanék ölebet
Én is úgy vagyok vele hogy ugyanúgy szép és jó kutya szerintem egy meztelen kutya is hiszen ő is kutya ergo őket is szeretem :D
életemet már nem tudom elképzelni kutya nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!